BC 70 Veluwe

BC'70 Veluwe vindt het belangrijk om in contact te zijn met de verenigingen om ons heen. Dit contact vindt nu sporadisch plaats, maar wij zouden graag willen zorgen dat we nog meer van anderen leren en onze eigen kennis regelmatiger delen. Daarnaast willen we gezamenlijk met andere verenigingen de badmintonsport profileren.

BC’70 Veluwe staat vooral de laatste jaren bekend als een vereniging die het aandurft naar buiten te treden. Die het aandurft om evenementen als de Carlton GT Cup Finale te organiseren. Hier komt veel bij kijken; vrijwilligersbeleid, sponsorbeleid en een grote mate van inzet van heel veel leden. Kortom de verenigingsstructuur dient in orde te zijn.

De krachtige verenigingsstructuur is een sterk punt binnen onze vereniging. Hiermee kunnen wij weer andere verenigingen ondersteunen en op deze wijze van elkaar leren en zodoende de badmintonsport promoten om gezamenlijk meer leden te genereren.
BC’70 Veluwe neemt hierin graag het voortouw. Een logische stap is dan om dit als flagship vereniging uit te dragen en om te verbinden. Gezamenlijk de badmintonsport zowel recreatief, competitief of als topsport te promoten.

Contact


Contactpersoon: Richard Dijk
E-mail: 3229@badminton.nl
Adres: Sportlaan 1
Postcode: 8162 BE
Woonplaats: Epe
Website: www.bc70veluwe.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×