Team Flagship Best eo

Eind 2014 heeft BC Alouette voor het eerst contact gehad met Badminton Nederland over haar club als flagship. Alouette was meteen enthousiast over het concept, omdat dit een mogelijkheid biedt voor clubs om onderling om ervaringen, tips en kennis uit te wisselen met het uiteindelijke doel om badminton naar een hoger level te tillen en veel succesvolle clubs in de regio te krijgen.

Samen met BC Gilze, BC De Reeshof en BC Geldrop heeft Alouette (Best) Team Flagship in het leven geroepen van waaruit wij gezamenlijk als flagship aan de slag gaan.
Vanuit Team Flagship zullen we 2 á 3 keer per jaar (afhankelijk van de behoefte) een bijeenkomst organiseren over verschillende onderwerpen zoals: jeugd, werven van nieuwe spelers etc.

Om te beginnen wordt een algemene bijeenkomst voor alle clubs uit de regio georganiseerd. Deze bijeenkomst is onder andere om uitleg te geven en kennis te maken. Mocht er tot die tijd een vragen zijn, neem dan gerust contact op met Fanny Schepens (teamflagshipbest@badminton.nl of 0620544316).

Contact


Contactpersoon: Fanny Schepens
E-mail: 6460@badminton.nl
Telefoonnummer: 06-20544316
Adres: Prinses Beatrixlaan 27
Postcode: 5684 GJ
Woonplaats: Best
Website: www.bc-alouette.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×