Terug

Badmintonverenigingen laten hun sport zien

Deze sportzomer zal er veel badminton te zien zijn. De Nederlandse duo's Piek/Muskens en Piek/Arends gaan tijdens de Olympische spelen in Rio de Janeiro strijden voor een medaille, maar ook op veel campings en straten zullen honderdduizenden Nederlanders het badmintonracket weer eens oppakken. Zowel in de zomer als na de zomer laten Badminton Nederland en de badmintonverenigingen de sport zien en kan er kennisgemaakt worden met badminton.

Tijdens de Olympic Experience in Den Haag is het mogelijk om actief kennis te maken met de badmintonsport. Van 6 tot en met 21 augustus verandert het strand van Scheveningen in een heus sportstrand, waar je als ultieme sportfan kunt sporten, sport kijken en sport beleven. Er zijn meer dan 25 sporten, waaronder badminton, te beoefenen en de wedstrijden van TeamNL worden live uitgezonden. Meer informatie hierover kun je vinden via https://teamnl.org/olympicexpe...

Badminton is een zaalsport bij uitstek, maar bij veel badmintonverenigingen is het in de zomer ook mogelijk om te badmintonnen. De tijd dat in april de deuren werden gesloten is voorbij, want badmintonverenigingen organiseren steeds vaker zomerbadminton; vaak binnen, maar soms ook buiten. Net na het begin van het nieuwe seizoen organiseren daarbij veel badmintonverenigingen ook hun open dag. Tijdens de Week van het Badminton kun je kennismaken met de vereniging en de badmintonsport. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Ben jij een match met badminton?
Kijk eind augustus op www.weekvanhetbadminton.nl waar bij jou in de buurt de badmintonverenigingen open dagen organiseren. De afgelopen jaren werden er bijna 300 open dagen door 160 verenigingen georganiseerd, dus er is altijd wel badminton bij jou in de buurt.

Aanmelden
Tot en met 16 september kunnen badmintonverenigingen zich bij Badminton Nederland aanmelden voor de Week van het Badminton. Tevens kunnen ze aan Badminton Nederland doorgeven wanneer ze hun open dag organiseren en die worden dan gepubliceerd op www.weekvanhetbadminton.nl. 
Klik hier om jouw vereniging aan te melden
Klik hier om jouw open dag(en) door te geven


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×