Terug

Flyer BCRS RSK & RJK Toernooi 2019

Voorafgaand aan de start van de competitie werd de officiële flyer voor het RSK&RJK toernooi uitgereikt aan de hoofdsponsor van dit belangrijke badmintontoernooi.

In de regio's van Badminton Nederland worden ieder jaar de regiokampioenschappen gehouden voor zowel de senioren (RSK) als de junioren (RJK). Dit seizoen 2019/2020 zullen in de regio Zuid-West beide kampioenschappen worden samengevoegd. Reglementair zijn het nog wel twee kampioenschappen, maar ze zullen beide gecombineerd in één weekeinde plaatsvinden en gespeeld worden bij BCRS in Spijkenisse op 23 en 24 november 2019.

Zaterdagavond was de start van de najaarscompetitie voor BCRS. Voorafgaand aan de wedstrijden was de presentatie van BCRS Team 1 met de hoofdsponsor SVP Schoonmaak. Vervolgens kreeg Dimitri van Vliet van SVP Schoonmaak de eerste flyer overhandigd van voorzitter Ron Vollenga van het gecombineerde RSK/RJK toernooi.

Hiermee wordt de promotie en inschrijving voor badmintonspelers in de Regio Zuid-West gestart voor dit belangrijke toernooi.

Klik hier voor de flyer.

Via BCRS

De foto is gemaakt door een vrijwilliger van BCRS. Op de foto Dimitri van Vliet (SVP Schoonmaak) en Ron Vollenga (voorzitter BCRS).

Img 0176 3
RSK

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×