Terug

Erepenning voor jubilerend BC’67-Veghel

Op zaterdag 8 april jl. ontving BC’67-Veghel een erepenning van Badminton Nederland.

De vijftigjarige badmintonclub organiseerde op die dag een feestavond in sportcafé De Stapperij in De Bunders. Rond half negen kwam de Badminton Nederland voorzitter de heer Clemens Wortel aan het woord. Hij roemde de Veghel vereniging om de manier waarop zij gedurende deze 50 jaar de badmintonsport gepromoot heeft in Veghel en de wijde omgeving.  Daarnaast is BC’67 Veghel ook een voorbeeld geweest voor andere clubs, als het gaat om een goed evenwicht te vinden tussen topsport, recreatieve sport en de opvang van jeugdspelers. De heer Wortel overhandigde de erepenning aan een verraste en trotse clubvoorzitter Pieter van Dijk.

BC’67 Veghel heeft nog meer jubileumactiviteiten. De eerstvolgende is op zondag 2 juli. De inschrijving voor fietstocht en BBQ is nog mogelijk tot 19 juni 2017.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.bc67veghel.nl/jubileum-agenda/

De jubileumcommissie is ook nog op zoek naar leuke foto’s. Alle foto’s uit het verleden van BC’67 Veghel zijn welkom. Ben jij in het bezit van dergelijke foto’s? Mail ze naar de jubileumcommissie: jubileumcommissiebc67@gmail.com De foto’s die we tot nu toe hebben verzameld zijn te vinden op onze Facebook-jubileumpagina.

foto’s: erepenning; Uitreiking erepenning en certificaat door de heer Clemens Wortel, voorzitter Badminton Nederland aan de heer Pieter van Dijk, voorzitter BC’67 Veghel (foto’s van P. Otte)

via BC'67 Veghel

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×