Terug

Informatie FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2018

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 februari vinden de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2018 in Topsportcentrum Almere plaats.

Loting

Op 23 januari 2018 zal de loting plaatsvinden..

Programma

 Vrijdag  2 februari:    10.00 uur - 21.00 uur kwalificatietoernooi

 Zaterdag 3 februari:  10.00 uur - 21.00 uur eerste ronde en kwartfinales

 Zondag 4 februari:     10.00 uur -17.00 uur halve finales en finales

Kaartverkoop

Kaarten voor volwassenen kosten 8,50 euro in de voorverkoop en aan de kassa op wedstrijddagen 10 euro. De jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang. Het kwalificatietoernooi op vrijdag 2 februari is voor iedereen gratis toegankelijk.

Bestel hier jouw kaarten!

Actie verenigingen

Badminton Nederland biedt twee vrijkaarten per vereniging aan voor de FZ Forza NK op zaterdag 3 of zondag 4 februari 2018 in Topsportcentrum Almere en twee vrijkaarten per vereniging voor de Finale Landskampioenschap Eredivisie op zaterdag 10 maart 2018 in de Maaspoort Sports & Events  in 's-Hertogenbosch.

Klik hier om aan te geven of jouw vereniging gebruik wil maken van het aanbod van Badminton Nederland.

Als meer leden van jouw vereniging mee willen naar één van de bovengenoemde evenementen, kunnen zij kaarten bestellen via kaartverkoop. Tegen korting in de voorverkoop kunnen zij dan de evenementen bezoeken.

Actie voor de kampioenen

De kampioen(en) van jouw vereniging willen we belonen met hun prestatie. Kom met het hele team (inclusief 1 coach) naar de FZ Forza NK op zondag 4 februari 2018 in Topsportcentrum Almere. Wat moet je doen?

Stuur een e-mail naar info@badminton.nl en zet daarin:

- welk team kampioen is geworden en in welke klasse;

- de namen van de spelers, coach en wie de contactpersoon is. (de contactpersoon is degene die in Almere als enige de toegangsbewijzen kan ophalen);

- na het versturen van de e-mail ontvang je aanvullende informatie.

Persaccreditatie

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2018 een persaccreditatie aanvragen. Klik hier om een persaccreditatie aan te vragen. Deadline voor de accreditatie-aanvraag is 1 februari 2018!

Side-events

Zaterdag 3 februari 

Nationaal jeugdtoernooi

Voor de 5e keer op rij, zal op 3 februari 2018 tijdens de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen in Almere, een jeugdtoernooi georganiseerd gaan worden. Dit toernooi is bestemd voor beginnende jeugdspelers, en voor ervaren- en minder ervaren competitie spelende jeugd. 

Elke deelnemer heeft gratis toegang tot de NK en begeleiders kunnen toegangskaarten met korting kopen. Voor 1 februari en bij digitale betaling bedraagt een toegangsbewijs € 4,00 per stuk en € 6,00 voor elk volgend kaartje.

Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met 20 januari 2018. Klik hier om je in te schrijven!

Zondag 4 februari

Mixtoernooi ABC’14

Opnieuw organiseert de Almeerse Badminton Club ABC’14 voor de 6e keer het Mixtoernooi in de Breedtesporthal te Almere. Aan dit toernooi mogen spelers van het niveau Divisie, hoofdklasse-competitie t/m recreanten meedoen.

Om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen zullen alle mix-dubbels in poulevorm gespeeld worden. De organisatie streeft ernaar iedereen 5 of 6 wedstrijden te laten spelen.Klik hier om in te schrijven.

Meelopen aan de hand van badmintontoppers

Voor de FZ Forza NK 2018 zijn we op zoek naar kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, die tijdens de halve finales en finales op zondag 4 februari 2018, aan de hand van de halve finalisten en finalisten de badmintonarena willen betreden.

De halve finales vinden plaats op zondag 4 februari 2018 vanaf 10.00 uur in het Topsportcentrum in Almere. De ouder/begeleider kan in de voorverkoop met korting een toegangskaart aanschaffen via kaartverkoop FZ Forza NK 2018.

Aanmelden kan via: https://www.flexmail.eu/f-b826...

Historie

De Nederlandse kampioenen van 2017 waren Gayle Mahulette (vrouwenenkel), Mark Caljouw (mannenenkel), Robin Tabeling/ Cheryl Seinen (gemengd dubbel), Cheryl Seinen/ Iris Tabeling (vrouwendubbel) en Robin Tabeling/ Jelle Maas (mannendubbel).

Klik hier voor het volledige overzicht met alle winnaars voor die tijd.

Locatie

Topsportcentrum Almere,  Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB in Almere.

Routebeschrijving

Auto: Vanuit de richting Amsterdam én vanaf de richting Lelystad neemt u op de A6 afslag 2 (Almere Poort). Onderaan de afrit slaat u rechtsaf. Nadat u onder de snelweg door bent gereden, slaat u meteen rechtsaf de Elementendreef op (parallel aan de A6). Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende kruising met verkeerslichten slaat u linksaf (Olympialaan). Volg verder de aanwijzingen van de parkeerbeheerders. Vanaf de parkeerplaats is het vijf minuten lopen naar het Topsportcentrum. 

Openbaar vervoer: Het NS-station Almere Poort en het naastgelegen busstation bevinden zich op enkele minuten loopafstand van het Topsportcentrum. Er stoppen meerdere treinen per uur. Daarnaast zijn er meerdere rechtstreekse regioverbindingen per Connexxion-bus.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×