Terug

Informatie Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt in de Maaspoort Sports & Events de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie plaats.

De beste twee teams van de Carlton Eredivisie strijden op die dag om het landskampioenschap. Van Zundert/VELO, de kampioen en bekerwinnaar van vorig jaar uit Wateringen heeft zich reeds geplaatst voor deze finale.

BC DKC uit Den Haag en AviAir Almere uit Almere strijden om de andere plek in de finale. Op 12 februari jl. won BC DKC na een golden game van AviAir Almere. Op 26 februari staat de terugwedstrijd in Almere op het programma.

Klik hier voor alle uitslagen en eindstand van de Carlton Eredivisie.

Trailer Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie 2016

Programma:

Zaterdag 11 maart

10.45 – 11.45 uur: Clinic voor de jeugd met Jacco, Eefje en Selena

13.00 uur: Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie

Kaartverkoop:

Kaarten voor volwassenen kosten 5 euro in de voorverkoop en aan de kassa op de finaledag 7,50 euro. De jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang. Bestel hier jouw kaarten!

Actie verenigingen:

Badminton Nederland biedt twee vrijkaarten per vereniging aan voor de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie op zaterdag 11 maart 2017 de Maaspoort Sports & Events  in 's-Hertogenbosch. Klik hier om aan te geven of jouw vereniging gebruik wil maken van het aanbod van Badminton Nederland.

Als meer leden van jouw vereniging mee willen naar het bovengenoemde evenement, kunnen zij kaarten bestellen via kaartverkoop. Tegen korting in de voorverkoop kunnen zij dan de evenementen bezoeken.

Persaccreditatie:

Vertegenwoordigers van de media kunnen voor de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie 2017 een persaccreditatie aanvragen. Klik hier om een persaccreditatie aan te vragen. Deadline voor de accreditatie-aanvraag is 7 maart  2017!

Side-events:

Dinsdag 7 maart: Bedrijventoernooi In de aanloop naar de finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie op 11 maart in wordt op 7 maart een bedrijventoernooi georganiseerd in de Maaspoort Sports & Events. Bedrijven en organisaties kunnen teams inschrijven.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen (bij voorkeur 2 mannen of 2 vrouwen, maar is niet verplicht). Er wordt gespeeld in de categorieën ‘gevorderden’ en ‘beginners’. Een team kan ook een mix van gevorderden en beginners bestaan. Dit kan bij inschrijving worden opgegeven. De deelnamekosten per team zijn € 250,- ex BTW. Hiervoor krijgt het bedrijf het volgende terug: - deelname 1 team op dinsdagavond 7 maart 2017, inclusief hapjes en drankjes

· 2 VIP-arrangementen (lunch, hapjes/drankjes, VIP-plaats/ontvangst) op zaterdag 11 maart 2017 bij de Finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie.

· 4 toegangskaarten voor de finale Landskampioenschap Carlton Eredivisie op zaterdag 11 maart 2017

· de bedrijfsnaam zal vermeld worden op de website van Badminton Nederland

· badmintonrackets en shuttles worden ter beschikking gesteld. 

Klik hier om  jouw bedrijf of organisatie aan te melden. Klik hier voor de flyer van het bedrijventoernooi.

Zaterdag 11 maart: Clinic met Jacco, Eefje en Selena

.Heb jij altijd al op de baan willen staan met Jacco Arends, Eefje Muskens of Selena Piek? Dan is dit  jouw kans!! Op zaterdag 11 maart geven onze Olympiërs speciaal voor de jeugd tot en met 17 jaar een spetterende clinic in de Maaspoort Sports & Events in 's-Hertogenbosch.

Vanaf 10.45 uur kun jij samen met Jacco, Eefje en Selena de baan op waar ze jou handige badmintontips zullen geven, waardoor jij je techniek kunt verbeteren en je tegenstanders de volgende keer kunt verrassen. Na de clinic kun je vanaf 13.00 uur gaan kijken naar de Finale om het landskampioenschap van de Carlton Eredivisie.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de clinic, wacht dus niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan tot en met 4 maart 2017! Uiterlijk 7 maart hoor je van ons of jij één van de deelnemers bent.

 Wil jij meedoen? Geef je dan snel op via: http://www.flexmail.eu/f-0bc58cad16759a04

Informatie spelers

Jacco, Eefje en Selena: deelname Olympische Spelen van Rio 2016, zilver in het vrouwendubbel en brons in het gemengd dubbel bij de EK 2016..

Selena/Eefje: beiden viervoudig Nederlands kampioen vrouwendubbel: in 2012 Selena met Iris Tabeling, in 2013 Eefje met Samantha Barning, en Selena met Eefje in 2014, 2015 en 2016.

Selena: viervoudig Nederlands kampioen gemengddubbel met drie verschillende partners: in 2012 met Dave Khodabux, in 2013 met Ruud Bosch en in 2014, 2015 en 2016 met Jacco Arends.

Jacco: 5x Nederlands Kampioen mannendubbelspel met Jelle Maas (2010-2012-2014-2015-2016)

Historie:

Vorig jaar werd Van Zundert/ VELO landskampioen door in de finale Almere met 5-3 te verslaan in de Maaspoort Sports & Events. Klik hier voor het volledige overzicht van alle landskampioenen voor 2016.

Locatie:

Maaspoort Sports & Events,  Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch.

Routebeschrijving:

Maaspoort Sports & Events beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en de A59. Maaspoort Sports & Events is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt vanaf station ’s-Hertogenbosch iedere 10 minuten een stadsbus, die je dichtbij de ingang van Maaspoort Sports & Events afzet. Klik hier om uw route te bepalen naar de Maaspoort Sports & Events.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×