Terug

Nationaal Jeugdtoernooi tijdens Carlton NK 2017

Voor de 4e keer op rij, zal op 4 februari 2017 tijdens de Carlton Nederlandse Kampioenschappen in Almere, een jeugdtoernooi georganiseerd gaan worden.

Jeugdspelers van U11, U13, U15 en U17 jaar kunnen zich inschrijven in diverse klassen en op veler verzoek nu ook in een klasse voor spelers die graag met veren shuttles spelen.   

Er is een splitsing op sterkte in het enkelspel in alle klassen en het dubbelspel in de hoogste leeftijds- klasse/groep. Alle onderdelen gaan in poules gespeeld worden. Als je je inschrijft voor 2 onderdelen, speel je maximaal 4-6 partijen

Het toernooi is bestemd voor jeugdspelers zonder ervaring, jeugd spelers uit de Junioren Competitie en voor spelers die maximaal 2e Klasse Senioren Competitie spelen. (regio’s Centrum, Noord-Holland, Zuid-West, Noord-Brabant) en maximaal 3e Klasse (regio’s Noord, Oost, Limburg) . 

Elke deelnemer heeft gratis toegang tot de NK en begeleiders kunnen toegangskaarten met korting kopen. Voor 1 februari en bij digitale betaling bedraagt een toegangsbewijs € 4,00 per stuk en € 6,00 voor elk volgend kaartje.

Inschrijven kan vanaf heden. Klik hier om je in te schrijven!

Wil men graag mee doen, wacht dan niet te lang met inschrijven, want VOL = VOL

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×