Terug

Nederland in drie finales op Victor Dutch International 2017

Nederland is zondag in alle finales van het dubbelspel vertegenwoordigd op de Victor Dutch International 2017. De koppels Jim Middelburg/Myke Halkema, Imke van der Aar/Debora Jille en Middelburg/Russell Muns mogen nog dromen van de eerste prijs in Wateringen.

In het gemengddubbel wonnen Middelburg en Halkema in twee games van landgenoot Erik Meijs en Birgit Overzier uit Duitsland. Het werd 21-16 en 22-20 voor de spelers van Velo. Zondag speelt het Nederlandse duo in de finale tegen het als derde geplaatste koppel Anton Kaisti/Jenny Nystrom (Finland).

Met Muns speelde Middelburg in het mannendubbel een zinderende halve finale tegen de Schotten Alexander Dunn en Adam Hall uit Schotland.  In de derde game wonnen de Nederlanders bij hun zevende matchpoint uiteindelijk met 25-23.

In het vrouwendubbel namen Van der Aar en Jille  het op tegen Sandra-Maria Jensen en Josephine van Zaane uit Denemarken.  In een partij die alle kanten op kon, wonnen de vrouwen met 21-13, 18-21 en 21-19. In de finale speelt het jonge duo tegen Cisita Joity Jansen/Birgit Overzier uit Duitsland.

Kijk hier voor alle uitslagen en het speelschema. De finales beginnen zondag 23 april om 12.00 uur.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×