Terug

Nu online mijnbadmintontraining.nl

Behoefte aan standaard badmintonoefeningen voor jeugd? Zoek niet langer en kijk op de nieuwe traningswebsite van Badminton Nederland: www.mijnbadmintontraining.nl. Daar vind je vanaf vandaag online uitleg over badmintontrainingen- en oefeningen voor de jeugd. Super handig voor jouw trainingen!

De trainingen zijn eenvoudig te filteren op categorie, duur, intensiteit en moeilijkheid. Zo kun je op een eenvoudige en snelle manier een training samenstellen die precies op jouw groep is afgestemd.

De website kent een open deel (voor iedereen toegankelijk, geen registratie nodig), een free account en een premium account.

Free account
Met het free account registreer je jezelf gratis. Je geeft een e-mailadres op, waarmee je ook inlogt en je krijgt direct toegang tot een beperkt aantal oefeningen per doelgroep. Ook krijg je automatisch een berichtje van ons als er nieuwe oefeningen beschikbaar zijn.

Premium account
Voor slechts € 2,99 per maand krijg je toegang tot alle oefenvormen en data in de kennisbank, heb je de mogelijkheid om een training in PDF te downloaden en uit te printen en krijg je gepersonaliseerde updates. Tot slot kun jij mede bepalen welke functionaliteiten mijnbadmintontraining.nl in de toekomst moet krijgen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden? 

Ga dan snel op www.mijnbadmintontraining.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×