Terug

Paul Vennekens nieuwe hoofdcoach RTC Deurne

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat de 33-jarige Paul Vennekens vanaf eind augustus de nieuwe hoofdcoach zal worden van het Regionaal Trainingscentrum in Deurne.

Paul Vennekens: “Ik kijk er naar uit om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan mijn carrière als badmintoncoach, om jonge talentvolle spelers te helpen in hun ontwikkeling en om samen te werken met andere ambitieuze coaches. Ik wil verder leren en werken aan mezelf om uiteindelijk mijn ultieme droom te verwezenlijken: een actieve coach worden op Internationaal niveau.”

Opleidingen en ervaring: Paul heeft in 2005 – 2006 de Sportleider 3-opleiding behaald en in 2011 – 2013 heeft hij de Sportleider 4-opleiding behaald. In juni en juli van dit jaar gaat hij de BWF Coach Education Level 1 en 2 volgen in Portugal en Slovenië.

Daarnaast heeft hij vanaf 2005 meerdere bijscholingen gevolgd en bijeenkomsten bijgewoond om zich verder te ontwikkelen als coach. Naast zijn toekomstige rol bij Deurne zal hij ook actief blijven bij BC Smashing waar hij vanaf 2016 de hoofdcoach is. 

RTC

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×