Terug

Actie #SteunJeClub van start

De coronacrisis raakt iedereen, en dus ook de badmintonclubs in Nederland. Om clubs in deze moeilijke periode een extra steuntje in de rug te geven starten Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex de actie #SteunJeClub.

Hoe werkt het?

Via deze pagina kun je een speciaal #SteunJeClub badmintonshirt bestellen. Bij het afrekenen kun je aangeven welke club je wilt steunen. Je kunt kiezen uit alle clubs die zijn aangesloten bij Badminton Nederland (klik hier voor een lijst met alle clubs). De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar de club die jij selecteert. De club krijgt het opgehaalde bedrag aan het einde van de actie in één keer gestort.


Welk deel gaat naar de club?

Het shirt kost €24,95. De kostprijs voor het shirt is €11,35. Dit betekent dat er maar liefst €13,60 direct naar de door jou gekozen club gaat! Badminton Nederland, Badmintonplanet en Yonex verkrijgen geen inkomsten uit de actie.


Win een clinic met Mark Caljouw!

Het steunen van de club is natuurlijk al iets moois op zichzelf! Je kunt ook nog eens kans maken op een clinic van topbadmintonner Mark Caljouw! Om kans te maken maak je een foto van jezelf in je #SteunJeClub shirt en plaats je deze op Facebook en/of Instagram onder vermelding van de hashtags #SteunJeClub #BadmintonNederland #Badmintonplanet #MarkCaljouw & #YonexBadminton. Aan het einde van de actie wordt uit alle posts één winnaar gekozen. De clinic wordt in overleg gepland bij jouw club wanneer de omstandigheden dit weer toelaten.

Wacht geen moment en steun jouw badmintonvereniging!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×