Terug

Terugblik dag 1 Yonex US Open 2017

Bij de Yonex US Open in Anaheim zijn Gayle Mahulette en Mark Caljouw in het enkelspel en de koppels Imke van der Aar/ Jelle Maas, Robin Tabeling/ Jelle Maas en Cheryl Seinen/ Robin Tabeling door naar de tweede ronde.

Mannenenkel: Mark Caljouw won in zijn eerste ronde overtuigend met 21/12 en 21/12 van Androw Yunanto uit Indonesië en neemt het in de volgende ronde op tegen Kevin Cordon uit Guatemala.

Vrouwenenkel:  Ook Gayle Mahulette is door naar de volgende ronde na een knappe overwinning op Sai Uttejitha Rao Chukka uit India. Na een uur spelen stapte de Nederlandse met 23/25, 21/13 en 21/16 van de baan en komt nu uit tegen de als derde geplaatste Japanse Aya Ohori.

Gemengd dubbbel: Het duo Cheryl Seinen/ Robin Tabeling neemt het in de tweede ronde op tegen het als achtste geplaatste Franse koppel Audrey Fontaine/ Ronan Labar na een 21/13, 18/21, 21/11 overwinning op Jamie Subandhi en Tony Gunawan uit Amerika. Net als het duo Seinen/ Tabeling zijn ook Imke van der Aar en Jelle Maas een ronde verder. Zij kregen een walkover en spelen vandaag tegen de Zuid-Koreanen Seung Jae Seo en Kim Na Ha, die hun eerste partij wisten te winnen van Selena Piek en Jacco Arends.

Mannendubbel: Jelle Maas en Robin Tabeling zijn niet alleen in het gemengd dubbel door. In het mannendubbel wonnen zij gemakkelijk met 21/6 en 21/16 van het Amerikaanse koppel Ryan Chew/ Sattawat Pongnairat en gaan zij de volgende ronde de strijd aan met Choi Solgu en Jae Hwan kim uit Zuid-Korea.

Voor de koppels Imke van der Aar/ Cheryl Seinen, Selena Piek/ Jacco Arends en Jacco Arends Ruben Jille waren de Zuid-Koreaanse tegenstanders te sterk. Er werd respectievelijk verloren met 8/21,18/21 van Hye Rin Kim/ Yoo Hae Won, 17/21, 14/21 van Seung Jae Seo en Kim Na Ha en 19/21,15/21 van Kim Won Ho/ Seung Jae Seo. Ook Judith Meulendijks en Celine Burkart werden uitgeschakeld na verlies in twee games (20/22, 17/21)) van het Vietnamese koppel Thi Sen Nguyen/ Thi Trang (B)Vu

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op:https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×