Terug

Twee Nederlandse kwartfinales bij Victor Croatian International 2019

Bij de Croatian International in Zagreb zijn Chloe Mayer en het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono er in geslaagd de kwartfinales te bereiken die vandaag worden gespeeld.

Vrouwendubbel

Het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono speelt in de kwartfinales tegen Dounia Pelupessy en Milena Schnider uit Zwitserland. Debora en Alyssa waren gisteren nog veel te sterk voor het Poolse koppel Zuzanna Parysz/ Magdalena Kulska (21/8, 21/9) en met 21/7, 21/18 voor Daniella Gonda en Agnes Korosi uit Hongarije.

Vrouwenenkel

Chloe Mayer wist zich via het kwalificatietoernooi te plaatsen voor de hoofdronde. Daarin wist Chloe te winnen van de Deense Elisa Wiborg met 21/16, 21/15 en Julia Bitsoukova uit Wit-Rusland met 21/15, 21/16 en speelt zij haar kwartfinale tegen de nummer drie van de plaatsingslijst de Hongaarse Laura Sarosi.

De koppels Ties van der Lecq / Wessel van der Aar, Gijs Duijs / Brian Wassink, Kelly van Buiten / Chloe Mayer, Brian Wassink / Kelly van Buiten, Timo Stoffelen / Chloe Mayer stranden in de tweede ronde. Wessel van der Aar en Alyssa Tirtosentono kwamen tot de eerste ronde.

Timo Stoffelen en Kelly van Buiten werden in het enkelspel uitgeschakeld in het kwalificatietoernooi.

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto's Badminton Nederland


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×