Terug

XI Portuguese International Junior Championships 2019

Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december vindt in het Portugese Caldas da Rainha de XI Portuguese International Junior Championships 2019 plaats, onderdeel van de Junior International Series.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie.

Mannenenkel

Dyon van Wijlick start tegen de Fin Juuso Kuoppalla, Finn Achthoven (als tiende geplaatst) tegen Theodor Hylander uit Zweden, Andy Buijk (als 15e geplaatst) neemt het op tegen de Fransman Ivan Kovacevic en de nummer twee van de plaatsingslijst de Deen Mads Juel Møller is de tegenstander van David Sugiharto.

Vrouwenenkel

Amy Tan is als eerste geplaatst en begint het toernooi met een bye. In de eerste ronde start Diede Odijk tegen de Zweedse Mirjam Lindgarde, Nadia Choukri tegen Thyra Hultman (ook uit Zweden), neemt Jaymie Laurens het op tegen de Schotse Jodie Black, de als zesde geplaatste Kelly van Buiten begint tegen Madalena Fortunato uit Portugal en voor Novi Wieland is de Noorse Delia Murtazalieva de tegenstander.

Mannendubbel

Andy Buijk en Dyon van Wijlick beginnen hun toernooi tegen de als vijfde geplaatste Theodor Hylander en Filip Karlborg uit Zweden.

Vrouwendubbel

De koppels Jaymie Laurens/ Kelly van Buiten en Nadia Choukri/ Diede Odijk starten tegen respectievelijk Madalena Fortunato en Beatriz Roberto uit Portugal en het Spaanse duo Nikol Carulla/ Celia Ibanez.

Gemengddubbel

Voor het koppel David Sugiharto/ Novi Wieland is de eerste tegenstander het Portugese koppel Afonso Gouveia/ Tatiana Soeiro.

Veel succes allemaal!

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×