LRTT

Op zaterdag 19 maart 2016 vindt het 24e Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) van Badminton Nederland plaats in Sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. Dit is hèt grote jaarlijkse recreanten toernooi, dat voor veel recreatieve spelers inmiddels een begrip is.

Het LRTT is net als de andere recreatieve toernooien (ARTT en MRTT) gebaseerd op een mix van veel recreatief spelen in een gezellige omgeving. Veel spelen betekent dan ook dat u nooit uitgeschakeld wordt. Op het LRTT betekent dit dat u middels het roulatiesysteem de hele dag met wisselende partners uit uw team verschillende dames-, heren- en gemengddubbel partijen speelt. Dit alles in een super grote hal met meer dan 300 man tegelijk tegen andere recreatieve spelers uit heel Nederland.

Het toernooi is bedoeld voor recreatieve badmintonspelers, niet voor hogere competitiespelers. Als richtlijn stellen wij dat spelers mee kunnen doen als zij recreanten zijn of in de lagere regionale competitieklassen spelen. Wij hanteren echter geen strikte regels over wie er wel en niet mee mogen doen. Voor hogere competitiespelers is het toernooi simpelweg niet leuk. Badmintonners die geen lid zijn van Badminton Nederland zijn ook welkom, zij het tegen een kleine extra bijdrage waarmee men automatisch lid wordt tot en met eind 2016.

Meedoen? Zorg dan dat u er snel bij bent en het inschrijfformulier zo snel mogelijk invult, want zoals altijd is er plek voor velen, maar loopt het altijd toch weer snel vol.

LRTT

Voor informatie over het Landelijk Recreanten Team Toernooi of inschrijven ga naar de website van het LRTT. Klik hier om naar de website te gaan.

Klik hier orange_block_more
badmintonshoporange_block_more
orange_block_more