Verenigingen

In de periode van mei tot en met september 2019 worden door Badminton Nederland diverse Badminton Festivals georganiseerd.

Het Badminton Festival is een 2-daags event dat op verschillende aansprekende locaties in Nederland wordt gehouden, waarbij de nieuwe sport AirBadminton centraal staat. Er zal tijdens de Festivals niet alleen gebadmintond worden: met een Foodstrip, Funpark, Business Center en Chill Zone is er nog veel meer te beleven!

Hulp gevraagd

Om van deze Badminton Festivals een succes te maken hebben we jouw hulp nodig! Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan dit fantastische project? Geef je dan snel op! Kijk hieronder voor een overzicht van de openstaande vrijwilligerstaken.

Je komt terecht in een gemotiveerd team in een sportieve omgeving door heel Nederland. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee.

DE FUNCTIES

Frontdesk medewerker

Als frontdesk medewerkers (gastheer/-vrouw) ben je het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemers. Je werkt vanuit de shuttletent die een centrale plaats op het festival inneemt. Je helpt deelnemers bij het inschrijven en voorziet alle bezoekers van de juiste informatie. Indien er geen DJ aanwezig is bedien je de muziek en roep je algemene informatie om.

Trainer

Als trainer assisteer je de hoofdtrainer tijdens de clinics. Met jouw onuitputtelijke enthousiasme maak jij iedereen enthousiast voor Outdoor Badminton!

EHBO-er

Sport is leuk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als EHBO-er zorg jij voor adequate hulp bij ongelukken en blessures. Een geldig EHBO-diploma is een vereiste.

Eventmedewerker

Als eventmedewerker help je waar nodig, dit kan zijn het helpen van de trainers, de toernooileider of het helpen van de eventmanager.

Vlogger & Blogger

Als vlogger & blogger help jij direct bij het promoten van je sport! Ga tijdens het festival op pad met een camera en verzamel leuke verhalen om zo de sport op een unieke manier in beeld te brengen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link. Op basis van je voorkeursfunctie en beschikbaarheid wordt er contact met je opgenomen voor meer informatie.

Terug naar Homepage
Terug naar Homepage
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×