Meest gestelde vragen Reactie Badminton Nederland

Maandag 11 december verscheen een artikel op Badmintonline.nl: ‘Zit jij in de nationale (jeugd)selectie van Badminton Nederland?’

Helaas bevat dit artikel onjuistheden en worden belangrijke feiten weggelaten, waardoor het artikel een verkeerd en onvolledig beeld geeft van het handelen van Badminton Nederland. We betreuren dit zeer.  Badminton Nederland wil uiteraard dat spelers, sponsoren en onze prachtige sport op een positieve manier onder de aandacht worden gebracht. Wij promoten dan ook het (onveranderd) delen van onze berichten via zoveel mogelijk kanalen. Graag geven wij u hieronder nadere uitleg over onze reactie op het artikel.  

Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u contact opnemen met Barbara Mura door te mailen naar bmura@badminton.nl of te bellen via: 030-2020171. 

Waarom mag Badmintonline.nl geen artikelen meer overnemen van Badminton Nederland?

We willen benadrukken dat wij geen enkel bezwaar hebben tegen het (ongewijzigd) delen van onze berichten door Badmintonline. Integendeel, graag zelfs!  in het belang van de promotie van badminton in Nederland acht Badminton Nederland het wenselijk dat haar berichten (ongewijzigd) worden gedeeld (mits dat niet gepaard gaat met onjuiste of misleidende berichtgeving).


Wat mag Badmintonline.nl dan niet plaatsen?

Badmintonline heeft in het verleden meerdere keren artikelen van Badminton Nederland overgenomen waarvan de titel of zelfs stukken tekst door Badmintonline waren veranderd. Vaak met als gevolg dat het artikel een negatieve wending kreeg. Ook was in veel gevallen niet duidelijk dat de artikelen oorspronkelijk van Badminton Nederland afkomstig waren. Door onze artikelen op deze manier te herplaatsen maakte Badmintonline inbreuk op het auteursrecht.

 

Waarom is Badminton Nederland het gesprek niet aangegaan?

Wij hebben verschillende malen contact gehad met Badmintonline, waarin wij Badmintonline meerdere keren hebben gevraagd om bovenstaande handelswijze te staken en vooral om samenwerking te zoeken. Helaas werd hier geen gehoor aan gegeven.

 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×