Terug

Zomerblog: bijzondere momenten van 2020 tot nu toe

Dat 2020 een bijzonder jaar zou worden wisten we eigenlijk al vroeg in het jaar. De wereld ging door corona op slot, maar stilzitten zat er niet bij. Badmintonners over de hele wereld deden mee aan online challenges en het filmen van gekke trucjes. Tegelijkertijd was het afzien om niet meer samen te mogen spelen, badmintonmaatjes te missen en onze toppers zagen hun kans naar Tokyo vooruit geschoven. Toen we weer buiten mochten spelen waren de meesten blij met AirBadminton, alhoewel sommigen ook nog moesten wennen aan de wind. Hieronder volgen bijzondere momenten van de afgelopen zeven maanden.

Ruben Jille en Ties van der Lecq worden eerste in het mannendubbel bij de FZ Forza NK in Almere. (fotocredit: R. Lagerwaard)
De heren veroveren de tweede plek bij de Thomas Cup..met kale koppen! De traditie vertelt dat als je voor het eerst mee doet, je kop kaal geschoren wordt!


AviAir Almere pakt na drie verloren finales de eerste landstitel in de Eredivisie.
Een fantastische overwinning voor Selena Piek en Robin Tabeling bij de All England. Met 22-20 en 21-17 werd er gewonnen van de Chinese nummers één van de wereldranglijst Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong.
We ❤️ Badminton |Stay at home challenge2020 Bron: Over de hele wereld waren er challenges en filmpjes die badmintonners met elkaar in verbinding bracht.
We gingen thuis werken en dat ging (en gaat nog steeds) zeer goed!
De kinderen mochten als eerste weer samen buiten trainen.
AirBadminton Bron: De nieuwe sport AirBadminton werd geintroduceerd.

De RTCs en Papendal gingen weer open voor het trainen van de toppers. Eerst nog even buiten.
Ondertussen mochten senioren ook weer spelen. Heerlijk buiten. Op zand. Gras. Blote voeten!

Maar gelukkig mochten we per 1 juli weer naar binnen! YES!
Jelle Maas kondigde aan dat hij gaat stoppen. Een groot gemis voor de Nederlansde badmintonwereld. (fotocredit: R. Lagerwaard)
En Woosh, het reserveringssysteem, werd geïntroduceerd.

Wat is jouw mooiste badmintonmoment van de afgelopen maanden? Like & Share deze blog en plaats een foto in de comment van jouw mooiste moment en maak kans op een badminton zomerpakket! Reageren kan t/m 31 augustus 2020.


Schrijf je in voor ons blog om de laatste tips rondom ledenbehoud te krijgen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×