AirBadminton is een nieuwe officiële sport. De BWF (Badminton World Federation) heeft de sport mei 2019 gelanceerd. En de ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn! Kom jij ook kennis maken met deze nieuwe sport tijdens het Badminton Festival in Enschede! Je kunt niet alleen heerlijk sporten tijdens het Badminton Festival in Enschede, je kunt ook kijken naar demonstraties verzorgd door spelers van TeamNL, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Er is dus heel veel te doen en te beleven zorg dat jij er bij bent!

Het festival vindt plaats op het H.J. van Heekplein in Enschede. Het terrein is gratis toegankelijk van 10:00 tot 16:00.

Zondag toernooi

Op zondag 30 juni is er de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan het AirBadminton toernooi in Enschede. Tijdens dit laagdrempelige toernooi maak je in één middag kennis met AirBadminton en misschien worden jij en je partner wel de eerste Outdoor kampioenen van Enschede! De informatie op een rij:

  • Je speelt in koppels. De samenstelling (man/vrouw) maakt niet uit
  • Je kunt inschrijven in de categorie jeugd (8 t/m 14 jaar) of open categorie (alle leeftijden)
  • Het toernooi is van 13:00-16:00u
  • Spelers van alle niveaus zijn welkom!
  • Inschrijfgeld is €5,- per deelnemer. Betaling gaat per pin op de dag zelf. Contant betalen is niet mogelijk.
  • Benieuwd naar de regels van AirBadminton? Klik hier.

Klik op onderstaande knop om jou en je partner in te schrijven!

LET OP! Om 12 uur geven Aram Mahmoud en Finn Achthoven een spectaculaire demo! Na de demo is er de mogelijkheid voor een foto/handtekening. Mis het niet!
Inschrijven

Zondag clinic

Op zondag 30 juni kun je gratis meedoen aan sportieve clinics en ontdekken dat AirBadminton écht heel gaaf is. Clinics zijn voor jong en oud! Geef je nu meteen op en laat ons weten op welk tijdstip je mee wilt doen! De tijden van de clinics zijn:

  • 10:00-11:00u
  • 11:00-12:00u
  • 12:00-13:00u Demonstratie TeamNL

Let op! Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg ervoor dat je samen met je ouders je inschrijving regelt.

Aanmelden

Partners

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×