AirBadminton is een nieuwe officiële sport. De BWF (Badminton World Federation) heeft de sport mei 2019 gelanceerd. En de ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn! Kom jij ook kennis maken met deze nieuwe sport tijdens het Badminton Festival in Maastricht! Je kunt niet alleen heerlijk sporten tijdens het Badminton Festival in Maastricht, je kunt ook kijken naar demonstraties verzorgd door spelers van TeamNL, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Er is dus heel veel te doen en te beleven zorg dat jij er bij bent!

Het festival vindt plaats op de Griend (het griendpark) in Maastricht. Op beide dagen zal het terrein gratis toegankelijk zijn van 10:00 tot 16:00.

Zaterdag

Op zaterdag 22 juni kun je gratis meedoen aan sportieve clinics en ontdekken dat AirBadminton écht heel gaaf is. Clinics zijn voor jong en oud! Geef je nu meteen op en laat ons weten op welk tijdstip je mee wilt doen! De tijden zijn:

  • 11:00-12:00u
  • 13.00-14.00u
  • 14.00-15.00u
LET OP! Om 12 uur geeft Debora Jille van TeamNL een spectaculaire demo! Na de demo is er de mogelijkheid voor een foto/handtekening. Mis het niet!

Let op! Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg ervoor dat je samen met je ouders je inschrijving regelt.

Aanmelden

Zondag

Op zondag 23 juni is er de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan het AirBadminton toernooi in Maastricht. Tijdens dit laagdrempelige toernooi maak je in één middag kennis met AirBadminton en misschien worden jij en je partner wel de eerste AirBadminton kampioenen van Maastricht! De informatie op een rij:

  • Je speelt in koppels. De samenstelling (man/vrouw) maakt niet uit
  • Je kunt inschrijven in de categorie jeugd (8 t/m 14 jaar) of open categorie (alle leeftijden)
  • Het toernooi is van 12:00-15:00u
  • Spelers van alle niveaus zijn welkom!
  • Inschrijfgeld is €5,- per deelnemer. Betaling gaat per pin op de dag zelf. Contant betalen is niet mogelijk.
  • Benieuwd naar de regels van AirBadminton? Klik hier.

Klik op onderstaande knop om jou en je partner in te schrijven!

Inschrijven

Partners

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×