Het Badminton Festival vindt plaats op het Rio de Waalkade in Nijmegen. Tijdens dit festival willen we jou kennis laten maken met de te gekke nieuwe outdoor variant van badminton.

Outdoor Badminton is een nieuwe officiële sport. De BWF (Badminton World Federation) lanceert deze sport in mei 2019. En de ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn! Kom jij ook kennis maken met deze nieuwe sport tijdens het Badminton Festival in Nijmegen! Je kunt niet alleen heerlijk sporten tijdens het Badminton Festival in Nijmegen, je kunt ook kijken naar demonstraties verzorgd door spelers van TeamNL, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Er is dus heel veel te doen en te beleven zorg dat jij er bij bent!

Op beide dagen zal het terrein gratis toegankelijk zijn van 09:00 tot 17:00.

Zaterdag

Op zaterdag 21 september kun je gratis meedoen aan sportieve clinics en ontdekken dat Outdoor Badminton écht heel gaaf is. Wil je hieraan meedoen? Geef je dan nu meteen op! Geef je gegevens door en laat ons weten op welk tijdstip je mee wilt doen. Zorg ervoor dat je meerdere tijden door geeft, want vol=vol!

Let op! Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg ervoor dat je samen met je ouders je inschrijving regelt.

Via de aanmeldknop wordt je doorgeleid naar sportenmetdecathlon.nl

Aanmelden

Zondag

Op zondag 22 september is er de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan het Outdoor Badminton toernooi in Nijmegen. Je kunt deelnemen in twee categorieën, het gaat hier om de categorieën 8 t/m 14 jaar en open toernooi voor alle leeftijden. Iedereen mag mee doen! Beide categorieën worden gespeeld in dubbels dus neem jouw vriend(en) en familie mee en schrijf je in! Deelname aan het toernooi bedraagt €5,-. Via onderstaande knop kun je je hiervoor aanmelden.

Worden jullie de eerste Outdoor Badminton kampioenen van Nijmegen?

Inschrijven

Partners

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×