Badminton Duovereniging Veenendaal

Iets meer dan twee jaar geleden maakte Badminton Duovereniging Veenendaal (BDV) kennis met het aangepast badminton door de deelname van Eddy Boerman (de Blademintonner) aan ons jaarlijkse Open toernooi. Sinds dat moment hebben wij ons voorgenomen om voor deze groep aangepast badmintonners iets moois neer te zetten. Wij zijn gestart met het aanbieden van Aangepast Badminton en inmiddels spelen er wekelijks 6 roltoelers op onze speelavonden en worden zij getraind door Ilse van de Burgwal, voormalig Wereldkampioene.

Als (voorlopig) hoogtepunt hebben wij in samenwerking met Badminton Nederland dit jaar het Nederlands Kampioenschap Aangepast Badminton in Veenendaal georganiseerd. We zijn er trots op dat we hier met behulp van talloze sponsoren en vrijwilligers een groot succes van hebben kunnen maken. Daarom zijn we ook blij dat men ons zoveel vertrouwen geeft dat we dit ook in 2016 en 2017 mogen doen!

Toen we hoorden van het fenomeen flagship hebben we direct besloten om hiermee aan de slag te gaan. Wij hebben veel geleerd op het gebied van evenementen en aangepast badminton en wat is er nu mooier dan anderen hiervan mee te laten profiteren. Graag zetten wij ons in voor de badmintonsport in het algemeen in onze regio en voor Aangepast Badminton in het bijzonder.
Alleen door middel van samenwerking kunnen we ons doel bereiken: zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze prachtige sport!

Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de invulling van onze rol als flagship of over andere zaken.
Email Edwin Schriemer (contactpersoon flagship en voorzitter BDV)

Contact


Contactpersoon: Edwin Schriemer
E-mail: voorzitter@netsmash.nl
Telefoonnummer: 06 41 84 01 40
Adres: Sportlaan 3
Postcode: 3905 AD
Woonplaats: Veenendaal
Website: www.netsmash.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×