BC Drop Shot

BC Drop Shot heeft in haar lange historie veel meegemaakt: hoge toppen en diepe dalen. Daar hebben we veel van geleerd. Het is kennis die we graag delen met andere verenigingen. Tegelijkertijd beseffen we dat andere clubs ons ook interessante nieuwe inzichten kunnen bieden. Van die samenwerking wordt de badmintonsport uiteindelijk beter.

Het verzoek aan BC Drop Shot om als flagship van Badminton Nederland op te treden, voelt enerzijds als erkenning voor het werk van vele vrijwilligers die de vereniging hebben opgebouwd tot wat die nu is: een brede vereniging met ruim 300 leden die elke dag van de week, 51 weken per jaar, speel- en trainingsmogelijkheden biedt aan recreanten, jeugd en competitiespelers. Lees meer op www.bcdropshot.nl.

Anderzijds is het een logische stap, die past bij de visie van BC Drop Shot. We hebben als doel om mensen te laten groeien. Daarbij gebruiken we de kracht van de groep: samen kunnen we meer bereiken. We zijn ambitieus en staan open voor vernieuwing. We zien kansen voor onze sport: tussen moeilijkheden liggen immers altijd mogelijkheden. Onze blik is naar buiten gericht: we leggen verbindingen met de wereld om ons heen. De vereniging levert bijvoorbeeld al jarenlang een bijdrage aan het badminton, in bestuurs- en regiofuncties bij Badminton Nederland.

Samen bouwen aan de badmintonsport zit in ons bloed!

Contact


Contactpersoon: Harmen Droppers
E-mail: info@bcdropshot.nl
Adres: Het Kleine Loo 12
Postcode: 2592 CE
Woonplaats: Den Haag
Website: www.bcdropshot.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×