RBB Breda

Vanaf 18 februari 2016 is de RBB (Regionale Badmintonbond Breda) het 2e Flagship in Noord-Brabant, naast Team Flagship Best e.o. De RBB wil hiermee een voortrekkersrol gaan vervullen bij het samenbrengen van badmintonverenigingen in Midden- en West-Brabant. Ook wil de RBB het netwerk tussen de verenigingen versterken en de uitwisseling van kennis en ervaring stimuleren, door o.a. ontmoetingen te organiseren en te faciliteren.

De RBB organiseert, al bijna 50 jaar, soortgelijke clusterbijeenkomsten en zet dit graag voort als Flagship voor alle badmintonverenigingen in Midden- en West-Brabant. Zij focust zich vooral op de speerpunten: regionale competitie, jeugd, communicatie, ledenwerving en training. Zo is in 2007, als afdeling van de RBB, het regionale jeugdtrainingscentrum RTC-Breda opgestart, waaronder ook de Badmintonschool valt. Hierdoor zijn er goede contacten opgebouwd met jeugdtrainers en -begeleiders.

De RBB is sinds december 2008 collectief aangesloten bij Badminton Nederland. Als Flagship wil de RBB de thema’s van de bijeenkomsten verbreden, waarbij verenigingen die niet zijn aangesloten bij de RBB uiteraard ook van harte welkom zijn. Kijk voor meer informatie over de RBB op: www.RBBbreda.nl en www.RTCbreda.nl. Stuur voor meer informatie of vragen graag een mail naar: info@RBBbreda.nl.

Samen willen we bouwen aan een goede organisatie en promotie van de badmintonsport!

Contact


Contactpersoon: Hans Emmerik
E-mail: h.emmerik@hetnet.nl
Woonplaats: Breda
Website: http://rbbbreda.nl/

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×