Jeugdclinic Yonex Dutch Open 2023

Met dit formulier kun je jouw vereniging inschrijven voor een jeugdclinic tijdens de Yonex Dutch Open 2023. Dit bijzondere topevenement vindt plaats in Den Bosch van 11 t/m 15 oktober 2023. De clinics vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 oktober.

Je kunt maximaal 16 jeugdleden en 4 begeleiders inschrijven. De kosten voor een jeugdgroep bedragen voor leden van Badminton Nederland €189,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 begeleiders); de kosten zijn dan €95,00.

Tijdens de jeugdclinic krijgen de spelers training van één of meerdere (ex-)topspelers/-trainers en wordt hen zo de kneepjes van het 'badmintonvak' aangeleerd. Deelnemers aan de jeugdclinic en hun begeleiders hebben gratis toegang tot de Yonex Dutch Open op de dag van de clinic.

Let op! De inschrijving sluit 2 oktober.

Belangrijk

Belangrijk

Alle informatie over de clinic wordt per e-mail verstuurd. Het is daarom belangrijk om een wijziging in het e-mailadres van de contactpersoon van de vereniging zo spoedig mogelijk aan ons door te geven viayonexdutchopen@badminton.nl.

Inschrijving jeugdclinic 2023

Aantal deelnemende kinderen
Voorkeursdag

Graag aangeven vanaf wanneer jullie aanwezig kunnen zijn

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN 1.De overeenkomst tussen Badminton Nederland en de badmintonvereniging is pas definitief wanneer na invulling van het inschrijfformulier het inschrijfgeld is voldaan. 2.De betaling voor de clinic wordt in één keer voldaan, u ontvangt hiervoor een factuur welke wij sturen naar het secretariaat van jouw vereniging, de betaling dient uiterlijk vóór 9 oktober 2023 ontvangen te zijn op de rekening van Badminton Nederland. 3.De aanmeldingen voor de clinic worden geregistreerd op volgorde van ontvangst van aanmeldingen via het inschrijfformulier tot het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit bereikt is. 4.Bij een te gering aantal inschrijvingen van verenigingen kan de clinic geannuleerd worden, waarbij het reeds betaalde deelnamegeld zal worden terugbetaald. 5.Bij annulering door jouw vereniging minder dan twee weken voor aanvang van de clinic krijg je geen inschrijfgeld terug. 6 Je kunt jouw vereniging voor de clinic afmelden door middel van het sturen van een email naar info@badminton.nl. Alleen de contactpersoon wordt geaccepteerd als degene die de vereniging voor de clinic kan afmelden. 7.Badminton Nederland verzoekt alle verenigingen om ruim 30 minuten voor de clinic aanwezig te zijn. 8.Spelers en begeleiders zijn te gast op de accommodatie waar de clinic gegeven wordt. Hier dient met respect mee omgegaan te worden evenals met respect voor elkaar. Houdt men zich niet aan deze regel, dan wordt desbetreffende speler of begeleider geschorst of verwijderd van de clinic. 9.Badminton Nederland stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of materiële schade. 10.Badminton Nederland stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de speler opgelopen bij de clinic. Badminton Nederland is ook niet aansprakelijk voor reeds ontstane blessure(s) en/of reeds aanwezige fysieke klachten van de speler. 11.Bij schade door onzorgvuldig gedrag geldt geen aansprakelijkheid voor Badminton Nederland

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×