Terug

19-20 mei: GRAND PRIX TOERNOOI (klassen 1-4-6-8) & MASTERS FINALS

Na het succes van 2017, ook in 2018… SUPERweekend op 19 & 20 mei voor alle badmintonners van Nederland.

Twee toernooien tegelijkertijd

Op 19 en 20 mei organiseert het Haagse Drop Shot twee toernooien tegelijkertijd. Het inmiddels traditionele GrandPrix Toernooi voor de klassen 1,4, 6 en 8 én de Master Finals voor de top 8 van het Master Circuit.

 Grand Prix toernooi (1,4,6 en 8)

In sportcentrum Mariahoeve verspelen we de 7e editie van het Grand Prix Toernooi. Een sterk bezet toernooi in de 1, maar vooral ook bedoeld voor badmintonners vanuit alle sterkten. Je speelt en ziet gave wedstrijden in de sfeervolle ambiance van het Sportcentrum Mariahoeve.

 Master Finals

De top 8 uit het Master Circuit krijgt een speciaal eigen toernooi, de Master Finals. In 2017 zag dit toernooi het licht en we hebben zelf mogen ervaren dat dit slottoernooi van het Master Circuit garant staat voor mooie partijen. Nagenoeg de gehele top en subtop van Nederland komt bij elkaar. In 2018 passen we het systeem iets aan waardoor er nog meer spektakel te verwachten is.

 Super Sunday

Op zondag, 20 mei verspelen we de finales met - als kers op de taart - nog een hele speciale finale. De winnaar van het Grand Prix Toernooi staat dan oog in oog met de winnaar van de Master Finals. Een spectaculaire superfinale!

 Prijzenpot

Ook dit jaar is de prijzenpot weer ongekend hoog. Voor de Super Final winnaar ligt er € 700 klaar! Voor de runner up de helft.

 Food & Drinks

Op zaterdag, 19 mei is onze MEEAT (Meet & EAT). Drankje en een hele fijne hap met een mooi Indisch buffet.

Overnachting, ontbijt diner

Je kunt een compleet arrangement boeken tegen kostprijs. Zo hoef je zaterdagavond niet naar huis. Blijf lekker slapen, volgende dag een ontbijtje en je gaat gewoon door waar je beleven was. Je kunt zelfs vrijdagavond al blijven slapen. Zo maak je er echt een feestweekend samen met je badmintonvrienden. En dat is precies zoals het is bedoeld!

Kijk voor de deelnemers en de speelschema's op: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Speel je niet? Kom dan kijken. De top van Nederland was nog nooit zo dichtbij!

Ga voor meer informatie naar: www.grandprixtoernooi.nl

via BC Dropshot

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×