Terug

20-21 mei 2017: Grand Prix Toernooi & Master Finals

Het toernooi is het bekende Grand Prix Toernooi van BC Drop Shot (dit jaar de vijfde editie) gecombineerd met het finaleweekend van het circuit van Mastertoernooien.

Deze opzet staat garant voor twee dagen topbadminton met de beste spelers van Nederland in een prachtige ambiance in ‘badmintonhoofdstad Den Haag’! Kijk voor meer informatie op de website www.grandprixtoernooi.nl

Hoe werkt het?

Het Grand Prix Toernooi is zoals elk jaar open voor alle spelers in de categorieën 1, 4, 6 en 8. Iedereen maakt kans op mooie prijzen (300 Euro voor de winnaar van de single in categorie 1)! Bij de ‘Master Finals’ strijden de 12 hoogstgeplaatste spelers (8 in de dubbel en mix) uit het Mastercircuit om de eindoverwinning. In dit onderdeel doen dus alleen 1-spelers op uitnodiging mee. Het is een echte ‘play off’, dus iedereen start op 0. De winnaar van dit toernooi-onderdeel wint de hoofdprijs van de Mastercyclus (in de single is dat 425 Euro)!

De ‘Super Finals’

Als ‘kers op de taart’ voor de toeschouwers zijn er aan het eind van de zondag de ‘Super Finals’. Hierin strijden in categorie 1 de winnaars van het Grand Prix Toernooi tegen de winnaars van de Master Finals. Beide toernooien zijn dus ook een voorronde voor de ‘Super Finale’ waarin uiteindelijk nog een hoofdprijs gewonnen kan worden (300 Euro voor de winnaar van de single in categorie 1, 100 Euro voor de runner up)!

 Wie maken dit mogelijk?

De sponsors van het Grand Prix Toernooi zijn Fysiopraktijk Rijswijk en Van de Kolk Hypotheken.

De geldprijzen voor het Master Circuit worden ter beschikking gesteld door Carlton.

BC Drop Shot is organisator en gastheer van het toernooi.

Waar wordt het toernooi gespeeld?

Sportcentrum Mariahoeve

Het Kleine Loo 12, Den Haag

-          Zaterdag van 09.00 uur tot ca. 21:00 uur

-          Zondag van 09.00 uur tot ca. 18.00 uur 

Wat kan ik verwachten?

Het Grand Prix Toernooi & Master Finals is meer dan badminton alleen. Iedereen in de badmintonwereld kan elkaar ontmoeten bij een borrel, de ‘Meeat’ (meet&eat) en een feest op zaterdagavond. Wil je hier bij zijn, schrijf je dan in via www.grandprixtoernooi.nl

Dit toernooi is een bijzonder moment waarbij de badminton community het badmintonseizoen kan afsluiten. Het publiek zit tijdens de wedstrijden dicht op de banen, dus er ontstaat al snel een bijzondere sfeer. In een tweede hal liggen nog 10 banen waar een deel van de toeschouwers hun eigen toernooi speelt (4-6-8). Spelers en publiek worden goed verzorgd. Sportcentrum Mariahoeve ademt sport en sfeer met 25 tennisbanen, 5 squashbanen, een sauna, een sportrestaurant en een groot terras.

Page Post Diagram 1200X627Px

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×