Terug

1e Recreanten Team Toernooi in Tilburg 20 mei 2017

Bij de jubileumeditie van het LRTT in Arnhem hebben wij het al aangekondigd. Een vierde toernooi wordt opgestart in Tilburg, waarbij wordt samengewerkt met BC Reeshof.

Dit toernooi zal dezelfde kenmerken kennen als die in Arnhem, veel spelen in een goede sfeer en hopelijk ook weer een dagje uit. In dit bericht vindt u alle informatie en het inschrijfformulier voor 1de TRTT van Badminton Nederland en BC Reeshof op zaterdag 20 mei 2017 in Tilburg.

Voor degenen, die dit toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg.

De spelvormen zijn Mixed dubbel en Gemengd dubbel.

Het aantal deelnemers per team kan variëren van 4 tot 8 spelers met minimaal twee dames en twee heren.

Dit toernooi is er een van de vier, beginnend met het Landelijk Recreanten Team Toernooi in maart inArnhem, gevolgd door het Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi in oktober in Almere en als laatste het Alphense Recreanten Team Toernooi.

 Wij verzoeken u het inschrijfformulier te kopiëren en ook aan andere, u bekende, verenigingen te geven, om ook hen te wijzen op dit toernooi. Alle inzendingen worden geplaatst als zij uiterlijk op 1 mei 2017 binnen zijn.

 Website

Inschrijven hiervoor is  mogelijk via het webformulier. Het adres van de website is alphensertt.nl  

 Voor u, als contact persoon, zijn de volgende zaken van belang om er mede voor te zorgen dat de gehele organisatie soepel verloopt:

  • Begin tijdig met de werving van een of meerdere teams . Verspreid de informatie over het TRTT tijdens de speelavonden en via de e-mail.
  • Een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. Het maximum aantal is acht spelers en speelsters.
  • Zorg dat de inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is en dat de betaling vooraf is geregeld.
  • De deadline is gesteld op 1 mei 2017.
  • Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van €42,50 per team op:    IBAN: NL50 RABO 0138 079 722 BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein,onder vermelding ‘TRTT en verenigingsnaam’.
  • Van niet-leden wordt een individuele betaling ad 10,00 verlangd, waarmede zij lid worden van Badminton Nederland tot eind 2017. Zij ontvangen na betaling, via de E-mail, een digitale ledenpas voor 2017.
  • Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij u om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging.
  • Let op: inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen.

Wij verwachten een groeiende belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat u behoort tot één van de teams die in Tilburg gaan meespelen! Maak een kopie van het inschrijfformulier voor uw eigen administratie.

Bent u geen contactpersoon meer van de vereniging, geef dan deze aankondiging door aan uw opvolger en bericht ons daarvan a.u.b. ook.

Wij hopen snel uw reactie te ontvangen.

Badminton Nederland

Kees Jansma, Voorzitter projectgroep, Tel: 06-51168869

Coördinator TRTT, Betty Jansma

Email:              artt@badminton.nl

Website:          alphensertt.nl

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×