Terug

2019 - 60 Jaar BC Victoria Hoensbroek

De bekende badmintonclub BC Victoria uit Hoensbroek organiseert tijdens het jubileumjaar “60 Jaar Victoria” voor de 7e keer het traditionele oud-leden/leden toernooi.

Het unieke oud-leden/leden toernooi staat op 15.6.2019 gepland. De eerdere edities waren een druk bezocht trefpunt voor jong en oud uit het verleden en heden, die dat brachten wat Victoria geworden is.

Deze geliefde ontmoeting is in een sportief en gezellig cachet gestoken. De wedstrijden zijn zo opgezet dat met alle lichamelijke “beperkingen” rekening gehouden wordt. Er worden alleen heren- en damesdubbels met wisselende partners gespeeld. Ieder oud-lid kan deelnemen en is van harte welkom. Inschrijving is tot 1.6.2019 mogelijk.

Uitgenodigd zijn ook de leden van Victoria vanaf 16 jaar. Het toernooi is gepland op zaterdag 15 juni van 11.00-18.00 uur in sporthal In de Biessen te Hoensbroek. De sporthal zal prettig aangekleed worden.Er is koffie met koek en vlaai en er is steeds een muziekje.

Het gaat om echt helemaal niets anders dan weerzien en herinneringen ophalen. Zou je een uitnodiging gemist hebben, zo meld je als nog via de mail –breuerfj@hotmail.com” of per telefoon 045-5217981.

Een actueel adressenbestand van de oud-leden is niet eenvoudig bij te houden. Tegen 20.30 uur begint dan de gezellige jubileum- en feestavond in hotel Amicitia in Hoensbroek aan, de knaller van 60 jaar- Jubileum.

Geopend wordt met een receptie om 19.30 uur. Naast de gebruikelijke disco-georiënteerde muzikale aankleding, hebben wij nog enkele verrassingen, o.a. een grote tombola en de huldiging van jubilarissen en medewerkers, in petto.

Verder informatie kan iedereen via de website www.bcvictoria.com of via de uitnodigingsfolder nalezen. We hopen dat velen onze uitnodiging aanvaarden om de 7e editie van het oud-leden/leden toernooi weer tot een onvergetelijke dag te maken.

Omdat ons adressenbestand van de oud-leden niet helemaal actueel is, zouden wij het op prijs stellen als deze informatie aan alle bekende “oud-victorianen” doorgegeven werd.

BC Victoria Hoensbroek / Supporters- en Donateursclub Victoria 2000 / Stichting Victoria 2000

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×