Terug

Inschrijving 8e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) geopend!

Op zondag 15 oktober 2017 vindt in Topsportcentrum Almere het MRTT plaats.

Het toernooi voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat. Het wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een unieke mogelijkheid wordt geboden om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken. 

De combinatie van veel zelf spelen èn de finale wedstrijden op topniveau van het Dutch Open bekijken maakt deze dag tot een uniek evenement waar u echt bij moet zijn!

Tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbel partijen, waarbij het team onderling bepaalt welke spelers welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doorlopend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

Wij verzoeken je deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen!

Inschrijven voor het MRTT

Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk via een webformulier. Het web formulier kun je ook vinden op mrtt.nl Alle inschrijvingen dienen uiterlijk voor 1 oktober 2017 binnen te zijn.

 Voor de contactpersoon zijn de volgende zaken van belang om er mede voor te zorgen dat de gehele organisatie soepel verloopt:

  • Begin tijdig met de werving van voldoende spelers en reservespelers per team. Verspreid de informatie over het MRTT tijdens de speelavonden en/of via de e-mail.
  • Een team bestaat uit vier tot zes personen met: minimaal twee, maximaal drie vrouwen en minimaal twee, maximaal drie mannen.
  • Het maximale aantal deelnemende teams is 36 teams.
  • Zorg dat uw inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is (VOL = VOL) en dat de betaling vooraf is geregeld.
  • Het moment van betalen geldt als moment van inschrijven.
  • Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van € 42,50 per team op:    IBAN: NL50 RABO 0138 079 722 BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein,onder vermelding ‘MRTT en verenigingsnaam’.
  • Van niet-leden van Badminton Nederland wordt een individuele betaling van € 10,- verlangd, waarmede zij lid worden tot eind 2018

Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij u om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging.

Bent u geen contactpersoon meer van de vereniging, geef dan deze aankondiging door aan uw opvolger en bericht ons daarvan ook even via een e-mail aan mrtt@badminton.nl. Bij voorbaat dank hiervoor!

Let op! Inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen!

 Wij verwachten weer veel belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat u behoort tot één van de 36 teams die in Almere gaan meespelen en de Yonex Dutch Open kunnen bezoeken.

 Tot slot willen we jou vragen om de volgende speelmomenten in de agenda te plaatsen:

  •  ARTT   zaterdag 16 december 2017
  •  LRTT    zaterdag 10 maart 2018 

Coördinator MRTT Marco Jansma        

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×