Terug

adidas partner AirBadminton

Badminton Nederland is verheugd om adidas al als nieuwe partner te introduceren van AirBadminton.

Voor het AirBadminton heeft Badminton Nederland in Specialist Sports een nieuw partner gevonden. adidas is het merk waarmee zij zich voor 3 jaar als supplier verbinden aan de AirBadminton activiteiten van Badminton Nederland.


adidas past als merk goed bij de doelgroep waar AirBadminton zich op richt, namelijk de jongeren en millennials. Ook het vernieuwende, vrije en toegankelijk karakter van AirBadminton past goed bij het merk adidas.

Rouxelhuet Adidasbadminton

Introductie Specialist Sports

Specialist Sports is een bedrijf dat zich richt op de distributie, verkoop en marketing van diverse adidas-sportcategorieën. Specialist Sports vertegenwoordigt 15 categorieën voor Adidas en hun belangrijkste categorieën zijn hockey, tennis, atletiek en cricket. Specialist Sports is sinds januari 2019 de exclusieve Europese distributeur voor Adidas badminton.

Opgericht in 1992, is hun bedrijfsethos er altijd op gericht geweest om atleten te voorzien van de beste beschikbare sportproducten. In nauwe samenwerking met adidas Global organiseren en leveren zij de logistiek achter het leveren van zowel de detailhandel als internationale concurrerende atleten / teams met Adidas-uitrusting.

Specialist Sports is uitgegroeid tot een bedrijf dat samenwerkt met atleten van wereldklasse, grote sportclubs en wereldwijde bestuursorganisaties. We zijn trots op onze relaties met degenen die we leveren en vertegenwoordigen.

Meer weten? Kijk op www.specialistsports.com.

Adidas Airbad 01

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×