Terug

Alle Nederlanders door bij Thailand Masters 2019

Bij de Princess Sirivannavari Thailand Masters 2019 in Bangkok zijn Selena Piek, Cheryl Seinen, Jelle Maas en Robin Tabeling goed begonnen aan het nieuwe jaar met winst in hun eerste ronde.

Mannendubbel 

De als zevende geplaatste Jelle Maas en Robin Tabeling spelen in hun tweede ronde tegen opnieuw een koppel uit China: Di Zijian/ Wang Chang, na eerder vandaag met 18/21, 21/13, 26/24 net te hebben gewonnen van Liang Weikeng en Shang Yichen (China).

Vrouwendubbel 

Het koppel Selena Piek/ Cheryl Seinen is als zesde geplaatst en speelde tegen Natchpapha Chatupornkarnchana en Sanicha Chumnibannakarn uit Thailand. Met 18/21, 21/12, 21/13 werd gewonnen door de Nederlandse vrouwen, die het nu gaan opnemen tegen het Indonesische koppel Yulfira Barkah en Jauza Fadhila Sugiarto.

Gemengddubbel 

Robin Tabeling en Selena Piek vormen dit toernooi een koppel en wisten hun eerste ronde met 21/19, 21/23 en 21/17 te winnen van het sterke koppel Hee Chun Mak/ Chau Hoi Wah uit Hong Kong. In de volgende ronde zijn de als vijfde geplaatste Ronald Ronald en Annisa Saufika uit Indonesië hun tegenstanders.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen van de Thailand Masters op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto's Badminton Nederland

Ctjh9386
Ybul9927

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×