Terug

Amstelveen twee dagen toneel van beste Nederlandse jeugd

Sporthal De Meerkamp in Amstelveen staat aanstaand weekend 15 en 16 februari in het teken van het Van Zijderveld Junior Master badminton.

Meer dan 110 deelnemers van 11 t/m 17 jaar gaan met elkaar strijden om punten voor hun Nationale ranking bij Badminton Nederland. Al met al staat het toernooi garant voor twee dagen top jeugdbadminton in Amstelveen.

Nieuwsgierig naar badminton? Ben je nieuwsgierig naar badminton? Kom dan op 15 en 16 februari in sporthal De Meerkamp kijken naar de badmintontoppers van morgen. Laat je ook informeren over de beste badmintonuitrusting voor jou. Michel da Silva van Allrackets.com is twee dagen met een groot assortiment sportschoenen, rackets, shirts, shuttles en goed advies in de sporthal aanwezig.

Toernooi informatie Het Van Zijderveld Junior Master badminton wordt gespeeld in sporthal De Meerkamp aan de Van der Hooplaan 239 in Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en de toegang is gratis.

Zaterdag 15 februari start het toernooi om 9:00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Op zondag 16 januari starten de wedstrijden om de prijzen om 9.00 uur en is de prijsuitreiking uiterlijk om 17.30 uur.

Programma: www.vanzijderveld.nl/nl/juniormaster Speelschema: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament…

Op beide toernooidagen is Medisch Centrum IBIS aanwezig voor de sportmedische verzorging van de spelers.

Het Van Zijderveld Junior Master badminton wordt mede mogelijk gemaakt door Allrackets.com, d’Eendracht Sportprijzen en Sportcafé De Meerkamp.

Via BV Van Zijderveld


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×