Terug

André Gelauf gekozen tot bondsbestuurslid

Zaterdag 30 november jl. heeft de Bondsvergadering van Badminton Nederland unaniem een nieuw bestuurslid gekozen: André Gelauf.

André Gelauf is geen onbekende in de badmintonwereld Zo speelt hij al 30 jaar badminton op zowel recreatief als competitieniveau. Daarnaast heeft hij in totaal 20 jaar lang de voorzittershamer gehanteerd bij twee badmintonverenigingen, was van 2011 tot en met voorjaar 2017 afgevaardigde voor de Regio Zuid-West en tot een paar weken terug 14 jaar de jeugd-regiocompetitieleider in regio Zuid-West en 12 jaar voorzitter RCW in Zuid-West.

André Gelauf over waarom hij zich kandidaat heeft gesteld: “Vanuit de regio en als lid van een badmintonvereniging maak ik van dichtbij mee hoe het ledenaantal en daarmee het aantal competitieteams alsmaar blijft dalen en de zorgen van onze verenigingen en onze bond omtrent de toekomst van de badmintonsport en hun bestaansmogelijkheden toeneemt. Anderzijds verandert de maatschappij en de behoeften en eisen van de hedendaagse sporters. Dit kan je laten gebeuren of met beide handen deze uitdagingen aanpakken. Ik kies voor het laatste. De enige manier waarop we succesvol de voor ons liggende uitdagingen kunnen ombuigen naar kansen en positieve resultaten, is door met z’n allen samen te werken en ervoor te gaan!”

Op de bestuursvergadering van 14 december zal met de overige leden van het bondsbestuur worden besproken welke portefeuille André Gelauf op zich zal gaan nemen.

Foto Badminton Nederland


Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×