Terug

Aram Mahmoud en Soraya de Visch Eijbergen winnen Mastertoernooi in Zoetermeer

Het eenentwintigste Conquesto Master-4-6-8 toernooi is een prooi geworden voor Aram Mahmoud en Soraya de Visch Eijbergen.

In het mannenenkelspel was titelverdediger Aram Mahmoud de grote favoriet. Aram staat fier bovenaan in de tussen stand van het mastercircuit. In de finale moest Aram het opnemen tegen Dennis Koppen. Aram won de finale met 19-21, 21-18 en 21-18.

Nationaal kampioene Soraya de Visch Eijbergen was de grote favoriet in het vrouwenenkel. Soraya nam het in de finale op tegen Meike Versteeg. Soraya won de finale met 21-13 en 21-12.

In het mannendubbel maakten Michiel Kruijt en Thomas Wijers hun plaatsing waar door het als tweede geplaatste koppel Nico Hermans en Rick Steuten in twee games te verslaan. De mooiste finale van de dag eindigde met 16-21, 21-15 en 21-18 in het voordeel van Michiel en Thomas.

Het ongeplaatste koppel Soraya de Visch Eijbergen en Fenna Laros verrasten door het vrouwendubbel voor zich op te eisen. In de finale waren zij met 21-17 en 21-16 te sterk voor het eveneens ongeplaatste koppel Lien Lammertyn en Jaymie Laurens.

Het gemengd dubbel werd een prooi voor Michiel Kruijt en Tamara van der Hoeven. Het als eerste geplaatste koppel won met 21-15 en 21-17 van Jars Kros en Jaymie Laurens (3).

Overige categorieën

Er was niet alleen aandacht voor de toppers, want ook in de 4-, 6- en 8-categorie is flink voor de overwinning gevochten. Met zo’n 200 deelnemers uit binnen- en buitenland en ±300 te spelen partijen was het toernooi zeer goed bezet.

Stichting Floravontuur Zoetermeer

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Floravontuur Zoetermeer en een aantal sponsoren. Dit jaar is het toernooi ondersteund door: AllRackets.com, Victor, GOB Zoetermeer, Kikzorg en CT Administraties.

Via BV Conquesto

Foto's: René Lagerwaard

Soraya
Aram

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×