Terug

AviAir Almere pakt 1e titel in Finale Eredivisie

AviAir Almere heeft in Finale van de Eredivisie gewonnen met 5-2 van promovendus BC Drop Shot. Voor BV Almere is het de eerste titel na drie verloren finales. In een sfeervolle Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch was het spannend tot het einde.

Het mannendubbel tussen Adam Hall/Alex Vlaar versloegen namens AviAir Almere het mannendubbel van BC Drop Shot Wessel van der Aar/Mathias Thyrri met 21-9 en 21-12. Het vrouwendubbel werd ook gewonnen door AviAir Almere. Tamara van der Hoeven/Cheryl Seinen versloegen met 21-17 en 21-16 Imke van der Aar/Alyssa Tirtosentono van BC Drop Shot. De tussenstand kwam daarmee op 2-0 in het voordeel van AviAir Almere.

In het mannen- en vrouwenenkel werden de punten gelijk verdeeld. Irina Andersen versloeg Nadia Choukri namens AviAir Almere met 21-7 en 21-11. Good old Dicky Palyama won namens BC Drop Shot in een spannende 3-gamer met 21-19, 17-21 en 21-16 van Dennis Koppen. De tussenstand kwam daarmee op 3-1 in he voordeel van AviAir Almere. Het tweede vrouwenenkelspel werd eenvoudig gewonnen door BC Drop Shot. Jamy Laurens won met 21-10 en 21-14. De stand kwam daarmee op 3-2 in het voordeel van AviAir Almere. In het tweede mannenenkelspel kon Joran Kweekel de stand naar 3-3 tillen. In een spannende partij over drie games was Aram Mahmoud net te sterk voor Joran Kweekel met 18-21, 21-19 en 21-16. De tussenstand kwam daarmee op 4-2 in het voordeel voor AviAir Almere.

Cheryl Seinen/Adam Hall sloegen voor AviAir Almere het beslissende vijfde punt binnen door met 21-15 en 21-16 te winnen van Alyssa Tirtosentono/Joran Kweekel. Het laatste gemengd dubbel van Tamara van der Hoeven/Alex Vlaar tegen Imke van der Aar/Mathias Thyrri werd afgebroken na de overwinning van Cheryl Seinen en Adam Hall. De eerste game was gewonnen door Imke van der Aar/Mathias Thyrri met 21-19.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×