Terug

AWBG European Qualifiers Werkendam | Nederland 9-11 juni

In samenwerking met de Badminton World Federation organiseert Badminton Nederland het Europese kwalificatietoernooi voor de World Beach Games, genaamd AWBG European Qualifiers. De winnaars verzekeren zich van deelname aan de 2e editie van de World Beach Games 2023 in Bali. De Europese kwalificatie vindt plaats op de “Copakadijk” in Werkendam van 9 t/m 11 juni 2023.

Het Nederlands team dient zich nog eerst te plaatsen voordat ze mogen deelnemen aan de World Beach Games 2023. Van vrijdag t/m zondag worden de wedstrijden gespeeld, naast de wedstrijden organiseren we ook allemaal leuke site events. Dus kom allemaal het Nederlands team aan moedigen!

Programma
Vrijdag 9 juni
- Groepswedstrijden team relay van 14.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 10 juni
- Halve finales en finale team relay, van 10.00 uur tot 12.30 uur
- Groepswedstrijden individueel (mannen en vrouwen triple), van 13.00 uur tot 22.00 uur

Zondag 11 juni
- Halve finales en finales individueel, van 12.00 – 17.30 uur.

Tickets
De kaartverkoop voor de AirBadminton World Beach Games European Qualifier is inmiddels gestart. Klik hieronder op de rode knop om direct jouw kaarten te bestellen voor 9, 10 en/of 11 juni en mis niets van het AirBadminton spektakel!

Team Nederland, bestaande uit Imke van der Aar, Iris van Leijsen, Gayle Mahulette, Chloe Mayer, Wessel van der Aar, Gijs Duijs en Russel Muns, gaan de strijd aan voor met verschillende Europese toppers voor kwalificatie voor de World Beach Games in Bali 2023. De deelnemende landen zullen binnenkort worden gecommuniceerd.

Scoor hier jouw tickets!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×