Terug

Badminton & Corona update week 28

Top op heden hebben we jullie wekelijks een update gegeven van de laatste ontwikkelingen omtrent de badmintonsport en de coronamaatregelen. Vanaf heden gaan we dit eens in de twee weken doen aangezien er momenteel minder nieuws te melden is.

Badmintonzomer

Bij de meeste verenigingen vliegen de shuttles inmiddels weer door de hal voor trainingen of op vrijspeelavonden. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen en horen graag tegen welke zaken jullie aan lopen. Laat het ons weten via info@badminton.nl.

Financiële regelingen

De overheid heeft sinds het begin van de uitbraak van het coronavirus in Nederland een aantal financiële regelingen in het leven geroepen om ondernemers, bedrijven en sportverenigingen te ondersteunen.

Badmintonverenigingen kunnen in sommige gevallen ook in aanmerking komen voor financiële steun. Eind vorige week is de meest recent de subsidieregeling NOW 2 gepubliceerd. Daarnaast kan ook de TVL-regeling (tegemoetkoming vaste lasten MKB) een helpende hand reiken naar verenigingen.

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle financiële regelingen.

Badmintonreserveringssysteem

Eerder meldden wij dat er een reserveringssysteem in ontwikkeling is voor verenigingen: Woosh! Middels Woosh! ondersteunt Badminton Nederland haar verenigingen om op een moderne en eenvoudige wijze weer verantwoord open te gaan. Via deze app kunnen spelers een baan reserveren of zich direct inchecken bij een speellocatie. Reserveren is in het vernieuwde protocol niet meer verplicht, maar registratie van bezoekers wordt wel ten zeerste aangeraden.

Op 14 juli wordt er van 19:30 tot 20:30 uur een webinar georganiseerd voor verenigingen, waarin uitleg wordt gegeven over het platform. Klik hier om jouw vereniging aan te melden.

Voor meer informatie kun je terecht op onze landingspagina Badminton & corona.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem?

Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×