Terug

Badminton Nederland zet samen met FOYS de volgende stap in digitale transitie

Badminton Nederland is een aantal jaar geleden een nieuwe digitale weg ingeslagen. Om deze weg optimaal te vervolgen zijn wij op zoek gegaan naar een partner die in staat is onze digitale visie verder vorm te geven en de komende jaren met ons mee te bewegen in een zich voortdurend veranderend sportlandschap. Deze partner hebben wij gevonden in Focus On Your Sport (FOYS).

FOYS heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende partner op het gebied van ‘Next Gen Digital Sports Administration’. FOYS ondersteunt meerdere sportbonden zoals onder andere de Atletiekunie, Koninklijke Nederlandse Roeibond, Koninklijke Nederlandse Schaatsbond, Judo Bond Nederland en de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

Badminton Nederland ontwikkelt samen met FOYS een toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke applicatie voor verenigingen, spelers, vrijwilligers en werkorganisatie, ter ondersteuning en uitbreiding van de dienstverlening.

Het nieuwe Badminton Nederland-platform zal ook een eigen mobiele app bevatten; hiermee hebben alle badmintonners hun hele badmintonsport ‘in hun broekzak’.

Barbara Mura, directeur Badminton Nederland: “Door onze samenwerking met FOYS zal onze dienstverlening weer een stap verder komen en van hogere kwaliteit worden: onze externe applicaties zullen namelijk informatie-uitwisseling eenvoudiger maken waardoor verenigingen, leden en vrijwilligers sneller worden geholpen en geïnformeerd. Tevens zal de app bijdragen aan het breder worden van de badmintonparticipatie in Nederland”.

Jochem Verberne, CEO van FOYS, kijkt uit naar de samenwerking: “Met het nieuwe platform kunnen we samen met Badminton Nederland het organiseren en administreren van de badmintonsport eenvoudiger en leuker maken, en met nieuwe innovaties de sport nog aantrekkelijker maken voor de spelers. Wij helpen bonden en hun clubs graag om de betrokkenheid met hun achterban te vergroten, en hen de tools te geven om weer in control te komen van hun eigen data in een veilige en AVG-proof omgeving”.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×