Terug

Badmintonverenigingen op 3 fronten actief met ledenwerfacties

Maar liefs 300 badmintonverenigingen zijn deze week (9-17 september 2017) druk met acties voor ledenwerving. Door het organiseren van open dagen zetten zij de deuren van hun vereniging open om zo mensen kennis te laten maken met badminton en de vereniging zelf. Daarbij sluiten de verenigingen aan en maken zij gebruik van drie initiatieven die landelijk zijn opgestart: de Week van het Badminton, de Nationale Sportweek en de AH Sportactie, een mooie combinatie van activiteiten die zorgen voor landelijke dekking en bekendheid en dat verenigingen met hun open dagen onder de aandacht komen.

Week van het Badminton

In deze week laten Badminton Nederland en haar badmintonverenigingen met open dagen zien hoe stoer, snel en gezond de badmintonsport is, maar ook hoe leuk en gezellig het is bij de badmintonvereniging. Het doel van de week van het Badminton is dat niet-badmintonners bij de badmintonvereniging kennis kunnen maken met de sport. Op de site staan handige tips hoe een open dag tot een succes te maken. http://www.weekvanhetbadminton...


Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. 

AH Sportactie

Albert Heijn, NOC*NSF, Badminton Nederland en andere sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. In september organiseren we samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past. Klanten van Albert Heijn kunnen tot en met 24 augustus sparen voor zegels. Deze zegels kunnen ingewisseld worden voor een gratis proefles bij deelnemende verenigingen. Laat Nederland kennis maken met Badminton en doe mee! Ga naar https://ahsportactie.nl/aanmel... en zet jouw vereniging op de kaart!

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×