Terug

Barbara Mura benoemd tot directeur Badminton Nederland

Het bondsbestuur van Badminton Nederland heeft op 30 juni jl. Barbara Mura benoemd tot directeur.

Barbara Mura werkt al sinds 2002 voor Badminton Nederland, ze kent de organisatie goed en heeft daardoor in al die jaren een zeer waardevol netwerk opgebouwd zowel binnen als buiten de badmintonwereld. 

De gehele organisatie profiteert daarvan.  

foto: Barbara Mura


Sinds 2015, bij het vertrek van de vorige directeur, was ze werkzaam als Algemeen Manager, waarbij ze leiding geeft aan de vrijwilligers, het bondsbureau in Nieuwegein en de medewerkers in Papendal.  

Voorzitter Michel Bezuijen zegt: “Ik ben blij met de benoeming van Barbara Mura als directeur. Barbara heeft de laatste jaren al bewezen dat zij in staat is, om met de medewerkers en vrijwilligers, Badminton Nederland verder vooruit te helpen, badminton op de kaart te zetten en het ingezette beleid uit te voeren en verder te ontwikkelen.“

foto: Michel Bezuijen, voorzitter Badminton Nederland, feliciteert Barbara Mura met de benoeming tot directeur.


Talenten benutten

Barbara zélf hanteert een ontspannen managementstijl, die breed wordt gewaardeerd. 

“Ik wil iedere medewerker en vrijwilliger de kans geven om de eigen competenties, kwaliteiten en talenten volledig te benutten en deze ten dienste te laten zijn van de organisatie en de badmintonsport in Nederland. Ik wil verbinden en ik hou van een kritische noot."

"Maar bovenal ben ik er trots op dat zo ontzettend veel medewerkers en vrijwilligers zich al vele jaren hebben verbonden aan Badminton Nederland. Daar spreekt een grote passie en betrokkenheid uit."

"Dit alles maakt het voor mij ook elke dag weer leuk en inspirerend om naar mijn werk te gaan. Ik hoop nog vele jaren met deze groep van mensen te kunnen samenwerken aan de mooie doelstellingen die we voor de toekomst hebben geformuleerd.”

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×