Terug

BC Victoria viert 60 jaar bestaan

Die nationaal en internationaal bekende Badmintonclub BC Victoria uit Hoensbroek jubileert zaterdag, 15.6.2019.

De club bestaat in de maand juni 2019 60 jaar. In de loop van het jubileumjaar worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo ging de gehele club eind mei op een gezellige dagtocht na de Efteling.

In het middenpunt staat de feestdag aanstaande zaterdag 15.6.2019. gestart wordt met het traditionele oud-leden-/ledentoernooi om 12.30 uur in de sporthal In de Biessen in Hoensbroek. Hier zullen zich talrijke victoriaanen uit heden en verleden in dubbelwedstrijden op tijd meten.

Afgesloten wordt die feestdag met een feestavond om 20.30 uur in het Hotel Amicitia op de markt in Hoensbroek. Uitgenodigd zijn alle oud-victoriaanen, de leden en ouders, de medewerkers, de vrienden, donateurs en sponsoren van Victoria. Aan de feestavond vooraf vindt om 19.30 uur een jubileums receptie plaats, waar aansluitend langjarige leden en verdienstelijke victoriaanen gehuldigd worden.

De feestavond is een open avond, waar het bestuur van victoria hoopt velen welkom te heten en met hun het Jubileum te vieren.

Via BC Victoria

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×