Terug

Bezoek de Yonex Dutch Open met jouw vereniging in een sfeervolle Maaspoort

Beleef van 23 tot en met 27 oktober 2024 internationaal topbadminton in Maaspoort Den Bosch bij de 75e editie van de Yonex Dutch Open. We ontvangen graag weer veel badmintonfans bij de Yonex Dutch Open in een sfeervolle Maaspoort Den Bosch, die tot een mooie badmintonarena wordt omgebouwd. En kom vooral ook onze TeamNL badmintonners aanmoedigen en genieten van internationale topbadmintonners.

Terugblik 2023 ‘mooie badmintonsfeer in Maaspoort Den Bosch’

Om weer even in de stemming te komen vind je hier de aftermovie van de Yonex Dutch Open 2023: Sfeerimpressie - Yonex Dutch Open

Speciale 75e editie ticketactie voor verenigingen

Ter gelegenheid van de 75e editie kunnen lid-verenigingen 6 tickets voor € 75,- (€ 12,50 per ticket) bestellen voor zaterdag 26 en/of 27 oktober. De tickets kunnen over deze dagen verdeeld worden. Je moet per bestelling minimaal 2 tickets kopen.

Bestel ze via de volgende link: Verenigingsactie Yonex Dutch Open 2024 - CM.com

20% korting op jouw bestelling (t/m 15 juli)

Om de 75e editie te vieren ontvang je t/m 15 juli 20% korting op jouw bestelling. Ook zijn er speciale prijzen voor week en weekend passe-partouts, jongeren, studenten, jeugd t/m 12 jaar (gratis) en verenigingen (zie hieronder)

De kortingscode is: YDO2024-7520

Dus bestel snel op Tickets - Yonex Dutch Open

Leuke side events

Tijdens de Yonex Dutch Open worden weer veel side events georganiseerd, zoals de TeamNL-tourdag, bedrijventoernooi, Kids Day, Dubbel Recreanten Team Toernooi (DRTT), TeamNL-fandag, Jeugdclinics en Yonex Dutch Open Experience. Zie voor meer info op www.dutchopen.nl bij ‘side events’.

Sterk deelnemersveld verwacht

Met de verplaatsing van de Yonex Dutch Open van week 41 naar week 43 verwachten wij een sterk deelnemersveld, omdat er tegelijkertijd minder concurrerende toernooien plaatsvinden en het evenement tussen twee sterke toernooien in Europa plaatsvindt.

@yonexdutchopen op Instagram

Voor de Yonex Dutch Open is een aparte Instagram pagina gemaakt. Hier posten we nieuws over de Yonex Dutch Open en de side events die in aanloop naar en tijdens het event georganiseerd worden.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×