Terug

CBS de Bron winnaar BCRS Scholentoernooi

Woensdagmiddag 23 januari organiseerde Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS) voor de zesde keer het scholentoernooi voor basisschool kinderen in de gemeente Nissewaard. Deze editie werd door CBS de Bron gewonnen!

Vorig jaar werd het badminton scholentoernooi gewonnen door de CBS de Hoeksteen. Dit jaar hadden zij echter geen team afgevaardigd om de wisselbeker te verdedigen. Dat betekende in ieder geval een nieuwe winnaar van het toernooi! Dus begonnen ruim 80 kinderen op woensdagmiddag 23 januari met veel plezier en inzet aan het zesde badminton scholentoernooi.

Geholpen door vrijwilligers van BCRS werden er op de banen in sporthal Maaswijk in totaal 4 rondes van ieder 3 wedstrijdjes gespeeld. Medespelers, maar ook ouders en begeleiders, moedigden de kinderen extra aan. Voor de gezonde snack was gezorgd door Jumbo supermarkt Maaswijk, die een gezonde fruitsnack hadden aangeleverd.

De finalepartijen werden gespeeld door het team van CBS de Bron en het team van OBS de Vogelenzang Noord. CBS de Bron haalde de overwinning binnen en mocht een trofee en de wisselbeker in ontvangst nemen. Daarnaast ontvingen zij een cheque ter waarde van €75,- voor de schoolbibliotheek, mogelijk gemaakt door Het Leerpunt Praktijk Remedial Teaching en Coaching. Alle kinderen ontvingen een aandenken aan dit leuke badmintontoernooi en zijn uitgenodigd om gebruik te maken van een speciale actie om hun badminton skills nog verder te verbeteren bij BCRS.

Een sfeer impressie van het scholentoernooi is te vinden op de Facebookpagina van BCRS: https://www.facebook.com/pg/bc...

via BCRS

De foto's zijn gemaakt door een vrijwilliger van BCRS,

Op de foto Winnende team van CBS de Bron bij de prijsuitreiking. Groepsfoto van de kinderen die deelnamen aan het scholentoernooi en CBS de Bron met begeleider, leraar en badmintonspeler Nick Bus

Img 0236
Img 0249

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×