Terug

Corona update week 10

Badminton in de zaal is nog steeds niet mogelijk, maar we hopen op goed nieuws voor badmintonnend Nederland op korte termijn. Middels de wekelijkse corona update houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Buitentrainingen
Op social media zien we dat veel verenigingen al lekker buiten aan de slag zijn met hun leden. Dat is mooi om te zien. Kijk voor de meest actuele info voor de regels die gelden bij buitentrainingen in ons Badmintonprotocol.

Financiële regelingen
De overheid heeft verschillende regelingen in het leven geroepen om de schade veroorzaakt door corona (deels) te compenseren. Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen.

Regiovergaderingen
Na de persconferentie van afgelopen maandag 8 maart hebben we besloten om de aankomende ronde regiovergaderingen wederom digitaal te organiseren. De online regiovergaderingen vinden plaats in april en/of mei. Volgende week communiceren we de data.

Alternatief
Op dit moment achten wij het niet reëel om dit seizoen nog een alternatieve wedstrijdvorm aan te bieden na het stopzetten van de competitie 2020/2021. Het ligt niet in de verwachting dat bij nieuwe versoepelingen er ook direct wedstrijden/toernooien kunnen plaatsvinden met spelers van verschillende verenigingen. We hebben wel een aantal alternatieven uitgewerkt die we kunnen uitrollen als de maatregelen dat toelaten.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×