Terug

Corona update week 18

Helaas gaan de in het vooruitzicht gestelde versoepelingen voor de binnensport door het demissionaire kabinet per 11 mei nog niet in. Volgende week maandag 10 mei is er wel weer een nieuwe persconferentie. Tot die tijd houden we je middels de wekelijkse corona update op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Buitentraining
Om verenigingen een handvat te geven voor het organiseren van buitentrainingen hebben we een voorbeeldtraining/bootcamp uitgewerkt. Let op dit geldt voor spelers tot 27 jaar. Daarnaast kun je voor inspiratie ook eens kijken op de sociale kanalen van andere badmintonverenigingen.

Kijk voor de meest actuele info voor de regels die gelden bij buitentrainingen in ons Badmintonprotocol.

Financiële regelingen
De overheid heeft verschillende regelingen in het leven geroepen om de schade veroorzaakt door corona (deels) te compenseren. Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen.

Competitie
Medio mei wordt de conceptindeling van de bondscompetitie 2021-2022 bekend. We weten dat een aantal verenigingen te maken heeft het met feit dat de sporthal in gebruik is voor het vaccinatieprogramma. Deze problemen zijn gesignaleerd bij NOC*NSF die in gesprek gaat met het ministerie van VWS.

Regiovergaderingen
Aanstaande maandag 10 mei vindt de laatste online regiovergadering plaats in Noord-Holland. Klik hier om jouw vereniging hiervoor aan te melden.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×