Terug

Corona update week 21

Sinds vorige week badmintonnen we weer met veel plezier in de zaal, maar zijn er nog wel wat beperkingen. Vrijdagavond 28 mei geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de aankomende versoepelingen. Middels de wekelijkse corona update blijven we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Badmintonprotocol
Alle voorwaarden die gelden voor het ‘coronaproof’ binnensporten kun je vinden in ons Badmintonprotocol en in het generieke Sportprotocol van NOC*NSF. Zo mogen er maar maximaal 30 personen in de sporthal aanwezig zijn, is er een registratieverplichting en mogen sporters vanaf 18 jaar maximaal met z’n tweeën sporten met in achtneming van de 1,5 metermaatregel.

Momenteel is het spelen van een dubbel voor volwassenen nog niet toegestaan. We hopen dat dit bij de volgende stap in de versoepelingen wel mogelijk is.

Financiële regelingen
Op de website van NOC*NSF staat een overzicht van alle financiële regelingen en de status hiervan. Zo kun je kijken of jouw vereniging in aanmerking komt voor een van de steunregelingen.

Heb je een specifieke vraag of een specifiek probleem? Neem dan gerust contact op met Manager Verenigingsondersteuning Koen Berends.

Kijk voor een overzicht van alle informatie en eerdere updates op onze landingspagina Badminton & Corona.

#BadmintonDoenWeSamen

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×