Terug

DANISA Denmark Open 2018

Van dinsdag 16 tot en met zondag 21 oktober vindt in Odense de DANISA Denmark Open 2018 plaats. De DANISA Denmark open behoort tot de HSBC BWF World tour Super 750 toernooien. Een toernooi zonder kwalificatietoernooi ,waar alleen de beste 32 spelers/koppels van de wereld aan mee mogen doen.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie: 

Mannenenkel: Mark Caljouw 

Mark zal woensdag zijn eerste wedstrijd spelen en staat de eerste ronde tegenover de sterke Deen Anders Antonsen. 

Mannendubbel: Jelle Maas / Robin Tabeling 

Jelle en Robin mogen het gaan opnemen tegen het als vijfde geplaatste koppel Mathias Boe en Carsten Mogensen ui Denemarken. In Japan wonnen ze voor het eerst van dit Deense duo, zouden onze Nederlandse mannen weer voor een stunt kunnen zorgen?

Vrouwendubbel: Selena Piek / Cheryl Seinen 

Selena en Cheryl hebben ook een zware eerste ronde. Zij beginnen tegen het als zesde geplaatste Japanse duo Mayu Matsumoto en Wakana Nagahara. 

Gemengddubbel: Selena Piek / Jacco Arends en Cheryl Seinen / Robin Tabeling 

Voor Nederland komen twee gemengddubbels in actie. Jacco en Selena spelen hun eerste wedstrijd tegen de nummer 6 van de plaatsingslijst, het duo Chan Peng Soon/ Goh Liu Ying uit Maleisië. Robin en Cheryl treffen direct de nummer 4 van de plaatsingslijst: Tang Chun Man en Tse Ying Suet uit Hong Kong, 

Veel succes allemaal! 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op:  https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=7285EA57-347D-4D3B-AD28-2EFBD4890DDB

 Volg ons ook via www.top-badminton.nl   facebook  twitter  instagram

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×