Terug

De eerste aanmeldingen voor het Carlton International Youth Tournament 2022 binnen

Het geeft al de eerste teken, dat het 44. International Carlton International Youth Tournament van BC Victoria Hoensbroek op op 28, 29 en 30 december weer een bijzonder badmintonevenement wordt. Teams uit Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland en England hebben al hun komst toegezegd.

(Bericht BC Victoria)

Een verrassend nieuwtje is de aangekondigde deelname van een team uit USA en uit Kosovo. Dit is voor de eerste keer het geval.

Wij zijn zeer verheugd dat voor zowel het toernooideel voor deelnemers onder 17 jaar en de onder 15 jaar klasse grote interesse uit geheel Europa en andere landen van de wereld bestaat. In de leeftijdscategorie onder 17 jaar kunnen punten gewonnen worden voor de Europese Ranking onder 17 jaar. Via de onder 15 jaar – Klasse kunnen kwalificatiepunten voor de Europese kampioenschappen badminton onder 15 jaar gehaald worden.

Het is de hopen, dat door de ontwikkelingen rond corona in de verschillende landen, niet opnieuw een streep door het internationale sporthappening gezet wordt.

BC Victoria heeft al voor de zomervakantie de voorbereidingen op de talrijke gebieden gestart. Zoals ieder jaar zijn voor een succesvolle verloop van evenement een groot aantal vrijwilligers nodig, die de organisatie helpen en ondersteunen.

Zodoende vraagt Victoria ook via deze weg om medewerking van vrijwilligers, die op 28, 29 of 30 december tijd kunnen vrijmaken om bij een boeiend sportevenement, welk in 5 sporthallen in Hoensbroek (sporthal in de Biessen), Brunssum (sporthal Rumpen), Heerlen (sporthal a Gene Bek en sporthal Palemig) en Beek (sporthal de Hamen) plaats vindt, mee te doen.

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich bij de organisatie jeroenstalman@live.nl of breuerfj@hotmail.com ten alle tijden melden. Via de aparte website www.ciyt.nl kan nog meer informatie over het toernooi ingewonnen worden. Via een e-mail willen wij alle informatie geven over de werkzaamheden waarvoor wij vrijwilligers vragen. Voor iedereen is er wel een leuke taak te vinden tijdens deze dagen.

Bekijk ook

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×